2777
2789

خیلی گیج شدم دکترم یه ورق نوشت تموم کرده بودم که

ماما گفت باید ادامه بدی ولی جایی خوندم باعث خونریزی میشه،

بعد من ادامه دادم و دیروز لکه‌بینی داشتم دیشب استرادیول نخوردم اینقدر که اعصابم خورد شده بود

کاملا گیج شدم چیکار کنم؟

وَإِنْ تُطِعْ أَكْثَرَ مَنْ فِي الْأَرْضِ يُضِلُّوكَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ إِنْ يَتَّبِعُونَ إِلَّا الظَّنَّ وَإِنْ هُمْ إِلَّايَخْرُصُونَ (آیه١١۶سوره انعام) اگر از بسیاری از مردمی که در زمین هستند پیروی کنی تو را گمراه میکنند...

بابت غلط تایپی عذر میخوام: خانم‌های اقدامی

وَإِنْ تُطِعْ أَكْثَرَ مَنْ فِي الْأَرْضِ يُضِلُّوكَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ إِنْ يَتَّبِعُونَ إِلَّا الظَّنَّ وَإِنْ هُمْ إِلَّايَخْرُصُونَ (آیه١١۶سوره انعام) اگر از بسیاری از مردمی که در زمین هستند پیروی کنی تو را گمراه میکنند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خابن همه تاپیکو بدظهر بزن

آره خودم هم به همین نتیجه رسیدم.🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه ها سوال منم هست، برای اقدام به بارداری معمولا دکترا چی میدن و چه ازمایشهایی؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
بچه ها سوال منم هست، برای اقدام به بارداری معمولا دکترا چی میدن و چه ازمایشهایی؟

یه ازمایش کامل و چکاپ که مواردش بستگی به نظر دکترتون داره

و اگر مشکل تنبلی تخمدان و اینا نداشته باشید فقط قرص هایی که طبق جواب ازمایشتون مشخ میشه نیاز دارید مثلا کلسیم و ویتامین د و...

ولی اگر مشکلات تنبلی تخمدان داشته باشید احتمالا با کلومفین شروع میکنه و بعد سونو واژینال و استرادیول والرات دو سه تا امپول و ... که همه با توجه به سیکل قاعدگی هست

مثلا حتما روز سوم بعد از شروع قطعی پریودی باید یه سونو وازینال بدی بعد تصمیم میگره که اینایی که گفتم رو بهت بده یا نه

یه ازمایش کامل و چکاپ که مواردش بستگی به نظر دکترتون داره و اگر مشکل تنبلی تخمدان و اینا نداشته باش ...

من نزدیک دو سال پیش یه از کامل دادم که تیرویید و روبلا و ایدز و هپاتیت و همه چی توش بود پاپسمیرم دا م، بعد این جوابو به دکترم نشون دادم و بهش گفتم میخوام باردار شم، یه پاپسمیر دیگه گرفت و فقط گفت فولیک اسید + آهن بخور🙄🤔

من نزدیک دو سال پیش یه از کامل دادم که تیرویید و روبلا و ایدز و هپاتیت و همه چی توش بود پاپسمیرم دا ...

دکترت پاپ اسمیر دوس داش😁 

آره فولیک اسید و آهن هم میدن. حتما شما کمبود ویتامین و کلسیم نداشتی

دکترت پاپ اسمیر دوس داش😁  آره فولیک اسید و آهن هم میدن. حتما شما کمبود ویتامین و کلسیم نداشتی

نه دو تا دکتر مختلف بود

اخه اینجا شنیدم دوفاستون و‌از اینجور قرصا میخورن

نه دو تا دکتر مختلف بود اخه اینجا شنیدم دوفاستون و‌از اینجور قرصا میخورن

آها

گفتم دیگه بستگی به تشخیص دکتر از جواب ازمایشت داره هر چی که نیاز داشته باشی مینوسه.