2777
2789
عنوان

من ب ادمای سیگاری علاقه دارم چرا

401 بازدید | 46 پست

یبار ضربشو خوردم طرف معتاد شد اما بازم خوشم میاد روانشناسیش چیه 

یا چپ دست باشه فک میکنم ی امتیازه قدرتیه !

یاچشم رنگی ک اینم گندش درومد

مشگل کجاس

چکنم تغیر کتم

شاید خودت دوس داری سیگاری باشی ولی نمیتونی منم خوشم میاد متاسفانه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ازت خوشم میاد 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

خودتم سیگار میکشی؟ اصولا کسی بکشه دوس داره طرفشم پایه باشه

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
سیگار خوب نیس گاهی اوقاات میکشم ولی میخوام کمش کنم . نکشم کرم داره هی بیشتر و بیشتر میخوای بکشی

کشیدم تاحالا ولی چس دود

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...