2777
2789

ای کسی ک حاجت داری گرفتاری داری مریض داری قرض داری میخوایی بختت باز بشه یا اولاد میخوایی بیکاری به هر دری میزنی گره از کارت باز نمیشه ای کسی که ناامید شدی دیگه خسته شدی بریدی  و... من از نماز کن فیکون حضرت عباس معجزه دیدم ،یعنی خدا شاهده کن فیکون کرد .. می‌خوام دینمو به آقا ادا کنم نمازشو به دیگران و شما یاد بدم فقط بدونید این نماز جزو اسرار خفیه است واثر فوق العاده و سریعی داره

انجام بدید میایید اینجا از حاجت روایی هاتون میگید 

من به هفته نکشیده حاجت گرفتم الحمدلله 

پربازدید کنید بزارید همه ببینن 

این آقا طعم ناامیدی چشیده نمیزاره ناامید برگردی اگه اینطور نبود که اسمش  باب الحوائج نبود 

پربازدید کنید روششو هم میگم

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونه که ۳ تاست و یکیش بعد رسیدن به خواسته هست؟

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

دو رکعت نماز می‌خونی به نیت نماز کن فیکون حضرت عباس

مثل نماز صبح

در رکعت اول بعد از حمد از اول سوره انعام می‌خونی تا پایان آیه نود و سه

در رکعت دوم بعد از حمد از ابتدای آیه نود و چهار تا پایان سوره انعام رو می‌خونی

به همین راحتی 

نشسته و از رو قران هم میشه خوند 

در پایان نماز هم هزار صلوات بفرست 

که البته من یکجا نفرستادم و حتما حتما هم روز پنج شنبه نبود ولی بازم ابوالفضل شفاعتمو کرد قربونش برم اربابو 

و در آخر منتظر معجزه باش 

به این شرط که حاجت گرفتی منو از دعای خیرت بی نصیب نزاری برام از خدا کربلا بخوایی

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

همونه که ۳ تاست و یکیش بعد رسیدن به خواسته هست؟

نه 

ولی تعریف اونم زیاد شنیدم 

آبجی جان درود بر تو  میشه بدونم حاجتت چی بوده که جوابتو داده؟ خوشا بحالت😘

بهت گفتم عزیزم 

@ثودک     @fm7676    

عزیزدلم ممنونم که به فکرم هستی عزیزم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹