2777
2789

اول اينكه چه ميان وعده هايي ميدين، بعد اينكه بچه هاتون تو خونه چه جوري سرگرم ميكنيد از صبح تا شب چيكار ميكنن كه حوصلشون سرنره؟؟؟

واسه سرگرمیش خودمم موندم.

اما ازین پازلای ۳ بعدی که روی هم میاد بالا بازی میکنه

توپ بازی

لگو

ماشینم داره میره توش

اما خودم حس میکنم کمه

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلأ دخترم بی اشتهاس ولی مثلأ میوه میدم یا شیر یا بیسکوئیت وـ.

بعضی کارتونا رو ک موزیکاله براش ضبط میکنم بر اثر تکرار علاقه مند میشه سرگرم میشه بگیا با اسباب بازیهاش مشغوله

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...

ميان وعده انواع ميوه هاي فصل .

سرگرمي آب بازي،نقاشي،موزيك با صداي بلند و رقص ،رنگ انگشتي،ماسه بازي.روزي هم يه بار غروب باپدرش ميره بيرون.

زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!

سوپ میوه کلأ غذای سفره به جز تخم مرغ چون آلرژی داره سیب زمینی سرخ کرده هم هرروز چون عاشقشه سرگرمیشم میبرمش دم در تو خیابون با بچه های کوچمون بازی میکنه یا فیلم میزارم براش با عروسکش که اسمشم عسله بازی میکنه

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
ميان وعده انواع ميوه هاي فصل . سرگرمي آب بازي،نقاشي،موزيك با صداي بلند و رقص ،رنگ انگشتي،ماسه بازي. ...

فاهی جان رنگ انگشتی چیه؟و شن بازی منظورتون شن تو حیاطه؟یا اسباب بازیش

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

میان وعده اوت میل.میوه.شیرموز. مغیزیجات.بیسکویت و از اینجور چیزا.

بازی هم یا میبرمش پارک.یا با اسباب بازیاش.کتاب.کارتون البته خیلی کم.بازی با قابلمه و پلاستیکجات آشپزخونه 😂

منم پسرم بد غذاست

میان وعده هر چی بخوره میدم 

میوه بستگی داره چی هوس داشته باشه مثلا یه بار موز میخوره یه بار نمیخوره 

بستنی دوست داره

ماست دوست داره گاهی میدم

کیک از این کیک های نرم درنا گاهی میگیرم بهش میدم میخوره 

چون دندون کم داره از بیسکویت خوشش نمیاد

از بیسکویت مادر که اصلا خوشش نمیاد یه بسته بزرگ براش گرفته بودیم آخرش مجبور شدیم خودم و شوهرم همشو بخوریم

تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  
میان وعده اوت میل.میوه.شیرموز. مغیزیجات.بیسکویت و از اینجور چیزا. بازی هم یا میبرمش پارک.یا با اسبا ...

اوت میل چیه عزیزم؟

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
فاهی جان رنگ انگشتی چیه؟و شن بازی منظورتون شن تو حیاطه؟یا اسباب بازیش

عزيزم رنگ انگشتي يه رنگ محلول درآبه براي بازي بچه ها دختر من با رنگ انگشتي تو دفترش هنرنمايي ميكنه و همچنين رو دست و پاهاي خودش و من!

ماسه بازي از اين ماسه جادويي ها كه رنگين

زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!
عزيزم رنگ انگشتي يه رنگ محلول درآبه براي بازي بچه ها دختر من با رنگ انگشتي تو دفترش هنرنمايي ميكنه و ...

فاهی جان اسم رنگش..رنگ انگشتیه؟بخوام بخرم