2777
2789
عنوان

تجربه من از لاغری

86 بازدید | 1 پست

خواهرای گلم سلام برای اینکه وقتتون رو نگیرم تجربیات خودم رو بعد از گرفتن کلی رژیم مختلف و شکست توشون باهاتون به اشتراک میزارم اول اینکه بدون حذف مواد غذایی اصلی با کم کردنشون باید پیش رفت مثلا صبحانه هر چی میخوردید این بار با یه کف دست نان که معادل 30 گرم هست بخورید و با تمام شدن نانتون بقیه غذاتون رو خالی نخورید چه تو صبحانه چه وعده های دیگه چیزی به اسم تخم مرغ خالی خورشت خالی و حلیم خالی نداریم به هیچ وجه تو وعده ‌شام ماکارونی و برنج نداریم ناهار هم یک کف دست نان با غذا یا 5 الی 6 قاشق غذاخوری برنج حذف تمام قندهای مصنوعی سس مایونز و هله دله هست چاییتون رو بایه دانه خرما بخورید نهایت خرمای مجاز برای افراد با قند نرمال بین 3 تا 5 هستش از اول هفته برا خودمون هدف تعیین میکنیم و اگر رسیدیم به هدفمون مثلا کاهش یک کیلو یا دو کیلو در هفته البته هفته های بعد این کاهش کمتره برا خودمون جایزه میزاریم جمعه یا یه روز تو هفته میتونیم ازاد باشیم هر مقدار میخوایم غذا بخوریم البته تا جایی که میشه برا قند و شیرینی و هله دله رعایت میکنیم توی مهمونی رژیم نمیگیریم و اگه یک شب خسته شدیم رژیم رو شکستیم از فردا ادامه میدیم هفته ای یه بار بیشتر رو ترازو نمیریم استرس مانع کاهش وزن میشه حتما سه روز تو هفته روزی نیم ساعت تا یک ساعت پیاده روی میکنیم حتی دو تا ایستگاه اتوبوسم شده زودتر پیاده بشیم و بفیه مسیر رو پیاده بریم هم خوبه صبوریم و انتظار کاهش انی نداریم خوردن میوه و سبزی و سالاد به هر مقدار مجازه ولی باید فاصله هر میان وعده با میان وعده بعدی بین یک و نیم تا دوساعت باشه خوردن مغزجات تا 15 عدد در روز مجازه اگه اسنک و پتزا داشتیم حتی برا ناهار یه برش بیشتر نمیخوریم از یک ساعت قبل از غذا تا دو ساعت بعدش میوه خوردن ممنونع میتونید استراحت کنید تا زمان بگذره من با این روش تو حدود 8 ماه از 80 رسیدم به 62 البته اگه بعداز دو هفته یکم دیگه غذامون رو کم کنیم و باشگاه و ورزش رو اضافه کنیم زودتر نتیجه میگیریم هفته اول سخته ولی بعد معده کوچیک میشه تا جایی که امکان داره سرخ کرده درست نکنید و سعی کنید کنارش از مکمل ها استفاده کنید غذا همون غذای سفرس پس فقط یکم اراده کنید لاغر میشید ممنون از همتون