2777
2789
عنوان

اولین اقدام نگرفت!

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 37 پست
خب لاغر کنی حله که😍😍😍😍 من خیلی تنبلم اصلا نمیتونم ورزش اینا بکنم برا همین قرص لاغری گرفتم از ی ...

دارو خانه نداره که خودم بگیرم؟منم 85 کیلوعم 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

خب لاغر کنی حله که😍😍😍😍 من خیلی تنبلم اصلا نمیتونم ورزش اینا بکنم برا همین قرص لاغری گرفتم از ی ...

و اینکه قیمتش چقدر بود چه مدت خوردی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه ماه پیش ک گرفتم ۶۰۰ بود یه ماه کامل خوردم خب اوایل بهمن ماه رسیدم دستم...قرصه خیلی انرژی زا بود بیش از حد انرژی میداد و سوخت ساز میکرد اون انرژیه باعث میشد یه جا بند نشم پا میشدم سه ساعت بکوب ورزش میکردم بدون خستگی

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️

دو هفته ک خوردم رفتم بهداشت اونجا وزن کردم دیدم ۷۸ کیلوام ینی خیلیییییی خوشحال بودم بدجور

چون از لباسام میدیدم گشاد شدن من خیلی خیلی چاق شده بودم

دوره دومشم خریدم ک اخرای بهمن ماه باردار شدم و نمیدونستم و همزمان قرصو مصرف میکردم دیدم قرصه اثر نمیذاشت تا ۸ فروردین خوردم دیدم سینه هام ورم کرده بدجور تست دادم مثبت بود قرصه رو هم گذاشتم کنار نگه داشتم بعد زایمان😂😂

دو هفته ک خوردم رفتم بهداشت اونجا وزن کردم دیدم ۷۸ کیلوام ینی خیلیییییی خوشحال بودم بدجور چون از لب ...

😂😂

شماره اون خانومه رو بده پس بی زحمت

😂😂 شماره اون خانومه رو بده پس بی زحمت

۰۹۱۱۷۹۵۳۸۱۹ بفرما اسمش خانم جاوید هس

رفتی بگو از طرف خانم نایبی اومدم چون غریبه هارو ج نمیدن ایشالا بگیری کلی رضایت داشته باشی ازش خودتم گرفتنی راجب اصل بودنش هرچی خواستی بپرس ج میدن ت نت هم ببین اصل و فیکشو خیالت راحت شه