2777
2789
عنوان

تحصیل کرده ها بیاین

716 بازدید | 37 پست

بچه تو انسانی چه رشته دانشگاهی خوبی وجود داره که اینده شغلیت تضمین باشه و رتبت باید چند بشه به جز قضاوت  ؟ 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حقوق 

حقوق من الان وختر عمم  دانشگاه ازاد حقوق میره  میگه خوب نیست 

اگه دانشگاه دولتی تو یه شهر خوب باشه چی ؟  

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

اره در جریان بنظرم هدفتو بزار همون  حسابداری هم خوبه  مترجمی هم خوبه بنظرم

وای حسابداری که پارتیه 

من میخوام یه چیزی باشه اگه تموم کردم فکر پیدا کردن شغل نباشم سریع برم سر کار 

انقدر پشیمون شدم اومدم انسانی 

حقوق من الان وختر عمم  دانشگاه ازاد حقوق میره  میگه خوب نیست  اگه دانشگاه دولتی تو ی ...

من دانشجو حقوق هستم آزاد 

دختر عمت چرا راضی نیست؟

ربطی ب آزاد و دولتی اداره خیلیا از آزاد آزمون وکالت قبول میشن مهم اینه خودت کتاب و بخونی ن جزوه

من دانشجو حقوق هستم آزاد  دختر عمت چرا راضی نیست؟ ربطی ب آزاد و دولتی اداره خیلیا از آزاد آزم ...

میگه سخته 

اصلا نمیره سر کلاس 

البته خودشم علاقه نداره 

ولی یه رتبه ۴۰۰ رفته بود حقوق گفتم حتما فرق داره