2777
2789
عنوان

امشب رفتیم خونه خواهر شوهرم

277 بازدید | 13 پست

دختر خالم هم هست و قبلا خیلی با هم صمیمی بودیم

الان وضع اونا خیلی خوبه و از همه لحاظ از ما سر هستن

هر وقت میرم خونشون خیلی حسرت میخورم و دوست دارم زندگیم و وسایلمو و... مثل اون باشه 

شوهرم بنده خدا داره تلاششون میکنه که به اونا برسیم ولی نمیتونه 

چیکار کنم کمتر اذیت بشم و هی حسرت نخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از داشته هات لذت ببر

باحسرت خوردن وچشم وهم چشمی فقط خودت ارامش نداری

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

توی مسائل مالی خودتو با پایینتر از خودت مقایسه کن، نه اینکه برای بهتر شدن اوضاع تلاش نکنی ها، نه، منظورم اینه که تلاشتو بکن اما مدام  خودتو با بالاتر از خود مقایسه نکن تا آرامش داشته باشی.

همیشه پولدارتر از ما هست قرار نیست خودمونو با همه مقایسه کنیم .سعی کن تو یه حیطه دیگه موفق باشی

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

این اخلاق نمیزاره اززندگیت لذت ببری عزیزم..قرارنیست هرچی دیگران دارن ماهم داشته باشیم...من خودم همسرم سپاه.یه زندگیم معمولیه..،جاریام یکی شوهرش قاضی یکی بانک یکی نفت یکی یچی دگ همشون بالاترن من برم غصه بخورم ک چرا من نیستم؟اتفاقا میرم خونه هاشون لذت میبرم بقران ..چون دارن خیالم راحته با ذوق میرم خونشون گاهی میگم یکی دوشبم بمونم اونام میان میمونن ..مقایسه مریضت میکنه

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️

[QUOTE=336640378]این اخلاق نمیزاره اززندگیت لذت ببری عزیزم..قرارنیست هرچی دیگران دارن ماهم داشته باشیم...من خودم همسر ...[/QUOTE

خوشحالتون 

همه اینارو میدونم ولی ی حسرت خاصی به زندگیش دارم

آخه هر چیزی که داره یا می‌خره خیلی شیک و قشنگه 

یجورایی سلیقه هامون شبیه همه

یعنی اون متوجه میشه من حسرت زندگیشو میخورم؟

به تطرتون زبان بدن یا نگاه نشون میده؟

دوست نرگدارم بفهمه

[QUOTE=336640378]این اخلاق نمیزاره اززندگیت لذت ببری عزیزم..قرارنیست هرچی دیگران دارن ماهم داشته باش ...

اره بنظرم نگاه ادم میتونه ادم رو لو بده ..توبراخواسته هات تلاش کن اما خودتو همسرت رو اذیت نکن برا داشته ها دیگران..ببین من ماشینم پراید خیلی دوست دارم ماشین مدل بالا بشینم میبینمم بقول تو ممکن حسرت بخورم اما ن اونقدر خودمو اذیت کنم نهایت میگم کاش خدا ب ماهم بده یا انشاالله قسمت ماهم بشه دیگه بهش فکر نمیکنم...عزیزم حس تو طبیعیه کامل ..ولی بدیش اینه نمیزاره از داشته های خودت لذت ببری..زندگی همینه بالاپایین داره گاهی اطرافیا بالاترن ادم حسرت میخوره اما کنترلگر باش

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️