2777
2789
عنوان

من چرا از خودم بدم میااد؟:)💔

83 بازدید | 12 پست

من خیلی از خودم از همه رفتارم بدم میاد 

هر کاری میکنم زود پشیمون میشم حتی اگه از نظر بقیه  درست ترین کارم باشه راجب هیچی نه خوشحال میشم نه ناراحت 

اصلا حوصله هیچی و هیچکس و هیچکاریو ندارم 

دلم میخواد خودمو خفه کنم:))))💔

چیکار کنم؟؟🥲💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ببخشید عزیزم ولی احمقی مگه ؟؟؟ کی مثل خودت تو هر شرایطی کنارت بوده ؟ کی تو همه حال بدیا خوبیا کنارت بوده جز خودت ؟؟؟؟ مرا باید از یکی که همیشه کنارت بوده بدت بیاد آخه ؟ ته ته ته همه چی فقط خودتی عاشق خودت باش لطفااا هیچ کس مثل خودت برات نمیشع

ببخشید ببخشید عزیزم ولی احمقی مگه ؟؟؟ کی مثل خودت تو هر شرایطی کنارت بوده ؟ کی تو همه حال بدیا خوبیا ...

شما حرفت درست ولی من تو هر کاری هر کاری خودمو سرزنش میکنم یه جورایی حس میکنم خودمو گم کردم درست و غلطمو نمیتونم تشخیص بدم

شما حرفت درست ولی من تو هر کاری هر کاری خودمو سرزنش میکنم یه جورایی حس میکنم خودمو گم کردم درست و غل ...

حس می‌کنی دوست داری گریه کنی یا غم زیادی تو قلبت حس میکنی یا مثلاً خشم و نفرت زیاد؟

خشم و نفرت زیاااد

اول از همه این خشم و باید از وجودت بیرون بریزی عزیزم سرکوب احساسات اصلا درست نیست بهت پیشنهاد میدم حتما حتما بری روانشناس قشنگم موضوع شما مشخصه جدیه نیاز داری به یه فرد متخصص

اول از همه این خشم و باید از وجودت بیرون بریزی عزیزم سرکوب احساسات اصلا درست نیست بهت پیشنهاد میدم ح ...

آخه اینایی که الان دارم میگم و نمیتونم رو درو به کسی بگم