2777
2789
عنوان

کدوم مردا خوبن به نظرتون

269 بازدید | 35 پست

یعده نظرشوت اینه که پسری که قبلا با دخترا گشته و حرف زده و خلاصه دختر بازی زیاد کرده وقتی تصمیم به ازدواج میگیره انگار که مثلا چشم و دلش سیره زندگیش پایدارتره تا اونی که قبلا کاری نکرده یهو ممکنه بعد ازدواج دوست داشته باشه از اینکارا کنه ولی خب کسم که قبلل دختر بازی زیاد کرده قبحش براش ریخته نظر شما چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره تو گذشته چقدر پیش رفته باشه درحد ی دوستی عادی مشکلی نیس ولی بیشترش چندشه 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

آدمیزاد پیچیدست 

نمیشه یه نوع رو به همه تعمیم داد

من دختریم که قبل ازدواجم با کسی نبودم حتی در حد پیامک الانم رگمو بزنن حاظر نیستم خیانت کنم

💕🧚‍♀️                                               

چرند ترین چیزی ک شنیدم تو عمرم چشم و دلش سیره😂😂مث این میمونه به یه تشنه تانکری آب بدی بعد بگی تو تا آخر عمرت دیگ آب نمیخای سیر شدی 

من متنفرم از کسی ک در عمق کثافت فرو رفته حالا اومده مثلا زندگی درست کنه رو کثافتاش نه من اصلا همچین اشغال دست دومی رو نمپسندم اگ خودم مثل همچین آدمی بودم حرفی نبود منتها کبوتر با کبوتر باز با باز 

من بین کلی مرد بزرگ شدم و یه حرف از همشون شنیدم مردا هیچوقت تجربه هاشون یادشون نمیره

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

تمام اینا بستگی به شخصیت هر فرد داره 

کسی که کلی خوشگذرونی کرده و میخواد ازدواج کنه هم دلیل ازدواجش مهمه 

فرار از گذشته اس؟ یا چی؟ 

نمیشه حتی یک در صد رو این چیزا چیزی رو تشخیص داد ! 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman