سلام دوستان کسی هست تا حالا براش دعا یا جادو نوشته باشند با نماز فاطمه زهرا باطلش کرده باشه ؟ بنظرتون پیش د.عا.نو.یس رفتن واسه باطل کردن سحر و دعا اشتباه
توی نت سرچ کن بخدا دوسال پیش خوندم یادم نیست فقط یادمه اونی که میگفتم برام سحر کرده دخترش با دخترم کنار حوض بودن بعد بهم توی خواب صدا رسوندن اگه این دفعه گفتی اینا جادو میکنند دخترت (خدایی نکرده)میمیره فهمیدم اینا جادو نکردن ولی میدونم کارکیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید جادونداری خب به این چیزا اعتقاد نداشته باش به رفتارات فکرکن شاید اوتنوع طلب بوده ودیگه و ...
رفتار من هیچ مشکلی نداش خودش همیشه میگفت بهترین دختری هستی که تو عمرم دیدم چند سالم بودیم باهم ولی یهو همه چی به هم خورد خودم باورم نمیشد الانم دورش پر دخترای ببخشید ولی ج. کرده
راستش خیلی وقت پیش گرفتم شمارش پاک شده از تو گوشیم ولی فقط برام سر کتاب باز کرد هیچ کاری نتونس بکنه بهم گفت دعا مینویسم برات درست بشه ولی دعاشم هیچ اثر نکرد