2821
2789
عنوان

خواستگار خادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 40 پست
من خودم باشم قبول نمیکنم چون مذهبی و چادری نیستم و قطعا تیپ و استایل مردای مذهبی هم نمیپسندم حقوقشم ...

من مذهبی معمولی مث خودم ترجیح مه و کلا پسر سنگین دوس دارم ،مانتویی م معمولی و پوشیده و حقوقش م به نظر منم کمه ... 

خوب تحقیق کن فقط محض خادم بودن خوب ندونش. واسه ازدواج اول به همه کس و همه چیزش شک داشته باش تا بعد ا ...

حالا فعلا اصن نمیدونم قبول کنم ببینمش یا نه رد کنم همین اول...

به اونجاها برسه که آره تحقیق م لازمه ،ولی خوب بودنش انگار پسرِ خوبیِ ،من تردید م برا اینه که من خیلی مذهبی نیستم ،معمولی م ،یکی م شغل و درآمد ش ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم نظرم همین بود ،الان میگم حالا ۱ سال ایما خیلی چیزی نیس اگه بقیه موارد اوکی بود ،بعد دیدم مثلا دخ ...

اخه بقیه شرایطشم مثل میزان حقوق و...اوکی نیست که بشه سنو فاکتور گرفت...خودتون چندسالتونه؟

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

من مذهبی معمولی مث خودم ترجیح مه و کلا پسر سنگین دوس دارم ،مانتویی م معمولی و پوشیده و حقوقش م به نظ ...

اول ببینش احازه بده بیان خاستگاری بعد بشین فک کن شاید به دلت نشست

خالم میگه هروقت شیش دنگ دلت راضی بود ازدواج کن در غیراینصورت رد کن بره

ببین من ادمی بودم  که اعتقادی به کوتاه اومدن نداشتم 

از همون ۱۵ سالگی با خودم گفتم من تحصیلاتم باید از ارشد بیشتر باشه 

شاغل شده باشم 

خونه خریده باشم 

ماشین داشته باشم

ضعف اخلاقی نداشته باشم 

و در مقابل طرف مقابلمم باید همینطور باشه و نهایتا ۵ سال ازم بزرگتر باشه

تو ۲۸ سالگی دقیقا با همین شرایط ازدواج کردم 

یعنی من چون با خر و پف مشکل داشتم خاستگار با شرایط نسبتا خوب رو رد کردم چون ترو پف میکرد 

یعنی تا این حد قدرت سازگاریم کمه 

حالا از نظر من این کیس شما ایراد زیاد داره 

ولی شما من نیستی معیاراتم با من و بقیه نی نی سایتیا متفاوته 

پس خودت باید تصمیم بگیری 

گرچه که با توجه به لحنت همچین رغبتیم به طرف نداری 

من احساس میکنم حس میکنی بخاطر سنت ممکنه کیس بهتر نیاد 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
خودم گفتم ،۲۸  آره اینام اوکی نیس

خوب سنتون اونقدرام بالا نیست که دستتون بسته باشه، من فکر کردم بالای ۳۰ سالتونه..‌‌.بازم هرطور خودتون صلاح میدونید انشالله هرچی صلاحه پیش‌بیاد💞

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

اول ببینش احازه بده بیان خاستگاری بعد بشین فک کن شاید به دلت نشست خالم میگه هروقت شیش دنگ دلت راضی ...

همون دیگه نمیدونم ببینمش یکبار یا نه اصلا همین اول رد کنم ... 

با خاله ت کاملا موافقم و تا الان م همینجوری عمل کردم ،شرایط طرف م خوب بوده ها ولی چون به دلم نبوده یا حتی کامل به دلم نبوده رد کردم 

به نظرم به دل بودن مهمه خیلی تو ازدواج یکبارِ و برا یک عمر ،نمیشه که طرف به دلم ننشسته قبولش کنم ،باید یِ کشش و جذابیتی م باشه برا آدم ؟

همون دیگه نمیدونم ببینمش یکبار یا نه اصلا همین اول رد کنم ...  با خاله ت کاملا موافقم و تا الا ...

اره عزیزم ولی خب کسی ک تاحالا ندیدیش از کجا میخای بفهمی به دلت میشینه یا نه؟؟

این یکیو کار ندارما کلا خاستگاراتو همینجوری سریع رد نکن یکم فرصت بده ب طرف 

ببین من ادمی بودم  که اعتقادی به کوتاه اومدن نداشتم  از همون ۱۵ سالگی با خودم گفتم من تحص ...

ای بابا میگن دخترایی که زیاد سخت میگیرن آخرش یکی رو انتخاب میکنن که باعث تعجب میشه ...😅😉

منم سخت گیرم اتفاقا تقریبا 

آره زیاد رغبت ندارم 

یکم سن یکمم اینکه آدم خوب نیاد و آدم بد سر راه م قرار بگیره یِ وقت خدای نکرده 

ولی منم تا به دلم نباشه ،راضی به ازدواج نمیشم ،به دل نشستن ظاهر اخلاق اینا مهمه برام ،نه که حالا بگم چیز خیلی بالا و خاصی باشه ،نه ،به دلم بشینه حداقل 

اره عزیزم ولی خب کسی ک تاحالا ندیدیش از کجا میخای بفهمی به دلت میشینه یا نه؟؟ این یکیو کار ندارما ک ...

نه این چون چند تا مورد تردید دارم ،سن ،شغل،درآمد ،چادری بودن ،نمیدونم برم ببینم یا نه ،وگرنه شرایطها بهم بخوره میبینم و یکم زمان میدم 

خوب سنتون اونقدرام بالا نیست که دستتون بسته باشه، من فکر کردم بالای ۳۰ سالتونه..‌‌.بازم هرطور خودتون ...

درسته نه منم خودم دلم رضا نیس وقتی واقعا رضایت نداشته باشم ازدواج کنم ،خودمم دلم نمیاد اینجوری ... 

ممنون 🙏🌼