2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری

209 بازدید | 25 پست

من پس فردا کنکور دارم.. نمیخوام راجب حسم بگم 

اما خطاب به کسایی که فردا کنکور دارن 

ریلکس باشین من ازتون ممنونم به خاطر تمام این مدت که تحمل کردین این شرایط مزخرف رو با کلی استرس و دغدغه برای فرداتون کلی استرس و... مطمئنم خدا توی تک تک این لحظه ها با شما بوده و صداتون رو میشنوه مطمئنم فردا تنها نمیرین سرجلسه و خدا هم باهاتونه آروم باشین شما به اندازه ی خودتون تلاش کردین بقیه اش رو بسپرین به اون بالایی ❤️

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش یه موشک میخورد وسط حوضه امتحانی ما راحت میشدیم از کنکور و نهایی و حرف و سرکوفت و نصیحت

کاملا درکت میکنم مثل منی ک میگم کاش پس فردا نیاد... 

ولی من بهت افتخار میکنم که تا اینجاش دووم آوردی مطمئنم از پسش برمیای و هرچی شد نتیجه هیچی از ارزش های تو کم نمیشه 

ی دختری چندشب پیش میگفت این تلاش ها و خوندن ها و خوبی کردن ها همینطور داره پس انداز میشه توی قلکی ک خدا برامون قرار داده مطمئنم اگه کنکور نتیجه نداد ی جای دیگه این قلک میشکنه و  خدا بهترشو بهمون میده 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
کاملا درکت میکنم مثل منی ک میگم کاش پس فردا نیاد...  ولی من بهت افتخار میکنم که تا اینجاش دووم ...

میده ولی کی

نوش دارو پس از مرگ سهراب من اصلا دلم نمیخواست ۱۸ سالگی با افسردگی و گریه و سرکوفت بگذره الان که جوونم زندگی نکردم بعدا چجوری میخام زندگی کنم 

دیگه کنکور اخرین پلن منه 

نه سهمیه دارم نه بابای پولدار نه امکانات و رفاه

انتظاری هم ندارم بترکونم فقط میخام خلاص بشم برم از این جا

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

به نطر اگه بس کنید تاپیک کنکوری  نزنید اونا استرس نمیگیرن

به نظرم شما هم اگه نظر ندین کسی نمیگه لالین

میده ولی کی نوش دارو پس از مرگ سهراب من اصلا دلم نمیخواست ۱۸ سالگی با افسردگی و گریه و سرکوفت بگذره ...

کاملا درکت میکنم منم همینم... مطمئنم خدا صداتو میشنوه و فردا کمکت میکنه تازه تیر رو هم داری و نهایی ها منم امیدم به اوناست ناامید نباش 

به قول دوستم درناامیدی بسی امیداست پایان شبه سیه بسی سفید است 

کاملا درکت میکنم منم همینم... مطمئنم خدا صداتو میشنوه و فردا کمکت میکنه تازه تیر رو هم داری و نهایی ...

امیدوارم شما هم همین امسال به اونی که میخوای برسی عزیزم❤

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

امیدوارم شما هم همین امسال به اونی که میخوای برسی عزیزم❤

مرسی عزیزم همینطور شما ❤️😍

مرسی عزیزم  حرفات حالم رو خوب کرد

خوشحالم اگه اینطور شد❤️😍

لطفا مودب باش خانم من با احترام نظرمو گفتم

منم با احترام نظرم رو گفتم خانوم