2777
2789

رفتم عصب کشی دندون انجام بدم هر چی بی حسی میزد باز درد رو حس میکردم آخر ۴ بار تزریق انجام داد و به خود دندون و استخون زد  خلاصه بی حس شد و کارش رو انجام داد ولی الان که بی حسی در اومده دارم میمیرم از درد ایبوپروفن خوردم استامینوفن خوردم حتی قرص سرماخوردگی رو همونطور گذشتم تو اون منطقه موند تا آب شد شاید اثر کنه ولی دردم نمی افته 

چیکار کنم دردم بیوفته انقدر درد داره که به گوشم هم میزنه

دست از آرزوهات نکش خدا هم هوامون رو داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجور دومم بیارم نمیتونم تحمل کنم خیلی درد داره

جلسع اولت بود؟

من قبلا عصب کشی کرده بودم خیلی درد کشیدم

اینسری یه دکتر دیگه بود جلسه اول اصلا نفهمیدم.حتی من دوتاهم دندون عقل کشیده بودم

ولی جلسه دوم یکم اذیت شدم

جلسع اولت بود؟ من قبلا عصب کشی کرده بودم خیلی درد کشیدم اینسری یه دکتر دیگه بود جلسه اول اصلا نفهم ...

آره اول بود 

منم قبلا جای دیگه عصب کشی کرده بودم بعدش انقدر درد نکرد این الان جای آمپول خیلی درد میکنه

دست از آرزوهات نکش خدا هم هوامون رو داره