2777
2789

قضیه اینکه خواهر بنده که ۱۴ سالشه تو ایتا یه گروه اموزش ادمینی با درامد بالا پیدا کرده حالا ۱۲۰۰میخواد بده بره ادمینی یاد بگیره

هرچی هم بهش میگیم بدرد نمیخوره گوش نمیده میگه اگه این دختره تونسته منم میتونم ما سه تا بچه ایم وضعمونم خوبه ولی خب این چیزایی که این میخواد فراتر از حد ماعه که بخاطر سنشه میگه میخوام دستم تو جیب خودم باشه پولشم خودش میخواد بده 

بنظرتون بدرد میخوره بزاریم بره اینا همش دروغه بخدا!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اونجا معتبره یا نه

ولی من ادمینم و درآمدش خوبه ،مثلا یه دختر ۱۴ ساله خیلی جای پیشرفت داره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نمیدونم اونجا معتبره یا نه ولی من ادمینم و درآمدش خوبه ،مثلا یه دختر ۱۴ ساله خیلی جای پیشرفت داره

این به اندازه کافی سرش تو گوشیه حالا ادمینی هم اضافه شد😒شما خودتون راضی هستید؟

این به اندازه کافی سرش تو گوشیه حالا ادمینی هم اضافه شد😒شما خودتون راضی هستید؟

چه ایرادی داره درآمد داشته باشه وقتی مدام سرش تو‌گوشیه لااقل یه کار مفید انجام بده؟ با نوجوان باید مهربانتر بود چون اون الان فکر میکنه تنها کسی که درست میگه و کسی درکش نمیکنه خودشه. نوجوان پرخاشگر میشه ، افسرده و منزوی میشه و میل به تنهایی داره ، نباید به پر و پاش پیچید یا نصیحتش کرد ، فقط باید باهاش دوست شد.

من خودم متاهلم و دانشجو

و ۳ ساله ادمینم

از طریق ادمینی هم راحت هزینه تحصیلم رو میدم ، هم لوازم مورد نیازم رو‌میخرم هم خرج خونه رو با کمک همسرم میدیم.

روزی ۴ ساعت هم بیشتر وقتمو نمیگیره(من حضوری هم میرم) ولی بصورت غیرحضوری هم میشه فعالیت کرد.

اما تحقیق کنید که اون کانال معتبر باشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹