من يه كانال ميشناختم در مورد همسر داري و تربيت فرزند،زياد ني ني سايت نميام از پستام معلومه،اون كانالو چند بار معرفي كردم اخه دلم ميسوزه ميبينم بعضيا مشكل دارن،امروز يه نفر بهم گفت چرا هي تبليغ اين كانالو ميزارم،ناراحت شدم واقعا كه كسي نميتونه باور كنه همه دنبال تبليغ نيستن تازه تبليغ يه كانال روانشناسي يه دكتر معروف اخه چه نفعي برا من داره،اما واقعا برا خودم متاسف شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله ممنوعه فقط داستانی تخیلی ازاده اگه داری بزار همه استقبال میکنن.
بله الان متوجه شدم واقعا ناراحتم كه ادما اصلا بفكر هم نيستن چه ني ني سايت چه تو جامعه ،همه دنبال تعريف كردن توهمات و دروغن البته اينجا كاربراي خوب خيلي داره
تبلیغ کانال تل گرام اصلا ممنوع نیست تو بخش فروشگاهی زیاد هست
متوجه شدم ناراحت شدی ب دل نگیر اینجا معمولا همه ترجیح میدن فقط از سایت اموزش بگیرن ولاغیر باقی موارد کتاب و کانالهای اموزشی فرهنگی و مقالات و فیلم و..حرام است فقط نینی سایت😆😆
به دل نگیر خانومی.تو نیتت درست بوده بقیه هم هرچی میخواند بگند.کار خیلی خوبی کردی.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....