2777
2789

تو روش نخند 

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

شوخی کرده. حرف بدیم نزده حداقل بهتر از اینه که حسود باشه بگه لباس خوب نپوش.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید میخواسته بگه خیلی باز نباشه

کلمات مناسبی استفاده نکرده دلخور نشو اما سرسنگین باش و اجازه نده درباره این مسائل هم اظهار نظر کنه بالاخره خودت هر جور که هستی قبولت داشته که اومده جلو

وطن ای مادر غمدیده ام.......

راستش من از سلیقه خواهرشوهرتون توی انتخاب لباسش اصلا خوشم نیومد اما هرگز به خودم اجازه نمی‌دم به کسی ...

شیطون نهفته در وجودم می‌گه الان حق دارید اون‌قدر به خودتون، لباس و آرایشتون برسید که توی عروسی ازش سرتر باشید، اعتراضی هم کردن بگید خودش سفارش کرد من هم روی چشم گذاشتم😁

ولی باید زد تو گوش شیطون😂

بهش بگو لباس خوب برای هرکس فرق داره

مثلا لباسی که از نظر تو خوبه برای عقدت انتخاب کردی اصلا دو سلیقه من نیست

پس ممکنه لباس منم تو سلیقه تو نباشه

اما من همیشه سعیمو میکنم لباسی که از نظر خودم بهتربنه و توش راحتم رو انتخاب کنم

زشته مدل حرف زدنش ولی شما به رونیار و خاموش باش...اگه درمورد دیگه هم نظری خواست جوابی نده چون یکم پر ...

نامزدم میگه خواهرم همیشه آزادی بیان داشته تو خونه به دل نگیر😅