2777
2789

سلام خانوما من پونزده روزه که مادر شدم 

شیش روز ک بچم nicu بستری بود بخاطر اینکه هفت ماهه دنیا اومد

بعد از اون ک مرخص شد شیر خودمو بهش دادم 

ولی فقط با یکی از سینهام میتونم شیر بدم 

با اون سینم اصلا تعادل ندارم 

هرموقع شیر میدم از اون سینم‌ شیر میریزه 

حالا میخام تمرین کنم با این یکی هم بهش بدم بنظرتون بعد این همه مدت شیراین سینم فاسد نشده ؟؟ مشکلی نداره بهش بدم؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن اولش رو بدوش بعد بده حتما از دوسینه باید بدی بقول مامان بزرگم یکیش آبه یکیش غذا .

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

قبل اینکه اون سینه ای ندادی رو بدی یکم بدوش یکم از شیر بره بعد بده بخوره

حتما سعی کن دوتا سینه تم بدی بخوره چون بزرگتر که شد اصلا یه سینت سیرش نمیکنه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

نه عزیزم شیر سینه که فاسد نمیشه ولی چون الان اون سینه ای ازش شیر نمیخوره پر از شیر شده یکم سخته به بچه شیر بدی مال من وقتی پر میشه بچه سخت میگرفت یکمی بدوش تا راحتتر بگیره سینتو

واینکه واسه اون سینه ای که قلقت نیس بگو یکی کمکت کنه