2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پنیرک چیه؟ من باردارم خلط گلو دارم فقط نمیدونم چیکار کنم آب نمک قرقره میکنم خوب نمیشه

پنیرک گلدهای ریز بنفش داره یکی گفت خیلی خوبه برای خلط و تهوع گفتم نظر بقیه رو هم بدونم شما خلط داری تهوع هم داری موقع قورت دادنش ؟

پنیرک گلدهای ریز بنفش داره یکی گفت خیلی خوبه برای خلط و تهوع گفتم نظر بقیه رو هم بدونم شما خلط داری ...

آزه دقیقا.... از عطاری باید بخریم؟  

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)
آزه دقیقا.... از عطاری باید بخریم؟  

بله فقط باید نیم ساعت بمونه لعاب بده اینجوری گفتن به من روزی ۳بار 

عزیزم واقعا شمام اینجوری که خلط و قورت میدی تهوع میگیری ؟

بله فقط باید نیم ساعت بمونه لعاب بده اینجوری گفتن به من روزی ۳بار  عزیزم واقعا شمام اینجوری که ...

باید قرقره کنیم یا بخوریم؟  آره گلم انقد حالت تهوع میگیرم که گاهی اوقات گلاب به روتون بالا میارم

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)
باید قرقره کنیم یا بخوریم؟  آره گلم انقد حالت تهوع میگیرم که گاهی اوقات گلاب به روتون بالا میار ...

واای منم همینطورم عزیزم باید دم کنی دو قاشق غذا خوری تو لیوان آب جوش گفتن یک هفته ای خوب میکنه . راستی شما سینوزیت داری ؟

واای منم همینطورم عزیزم باید دم کنی دو قاشق غذا خوری تو لیوان آب جوش گفتن یک هفته ای خوب میکنه . راس ...

من باردارم بخورم ضرر نداره؟ نه ندارم دوهفته پیش سرماخوردم سینوسام عفونت کرد سه روز خشک کننده خوردم حالم بهترشد بخاطر بچه دیگه نخوردم ولی این خلط حلق موند😩

من باردارم بخورم ضرر نداره؟ نه ندارم دوهفته پیش سرماخوردم سینوسام عفونت کرد سه روز خشک کننده خوردم ح ...

پس برا همونه بعد از سرما خوردگی اینطوری شدی از عطاری بپرس عزیزم 

پنیرک گلدهای ریز بنفش داره یکی گفت خیلی خوبه برای خلط و تهوع گفتم نظر بقیه رو هم بدونم شما خلط داری ...

سلام عزيزم منم درگير تهوع هستم

شما تهوعتون خوب شد؟

اگه شده چيا خوردى ك بهتر شدى

سلام عزيزم منم درگير تهوع هستمشما تهوعتون خوب شد؟اگه شده چيا خوردى ك بهتر شدى

عزیزم بابونه و پنیرک و گل ختمی باهم قاطی کن روزی سه استکان بخور تا ۲۰ روز دم کن