2777
2789
عنوان

حس ششم قوی خواب میبینم تعبیر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 134 پست
فقط بعضی هارو می تونم هاله ببینم 

الان منو میبینی؟

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گاهی اوقات یه چیزایی ناخوداگاه تو ذهنم میگذره و دقیقا همون میشه، جوری که با خودم میگم مثلا این ات ...

من اینجوری نیستم لحظه ای حسم می یاد دقیقه نود اون درست اونکی روش فکر می کنم نیست مثلاً حس می کنم دروغ می گه درسته یا حس می کنم یه نفر الان فلان جا حال بدی داره درسته 

💛از حد خودت فرا تر برو و تلاش کن تا بهترین خودت باشی💛
همون روز چند ساعت بعد یا فردا پس فردا دیرتر هارو یادم نمی مونه یه وقتایی خواب می ببینم فلانی موهاش ک ...

قران بزارکنارتخت بالای سرت هم راحت ترخواب میرین خواب بدم نمیبینیدازیک روحانی پرسیدم امتحان کردم جواب داد

من اینجوری نیستم لحظه ای حسم می یاد دقیقه نود اون درست اونکی روش فکر می کنم نیست مثلاً حس می کنم درو ...

من حالم افتضاح. دوتا نامزدیم بهم خورد. تو زو هدا یگو کی ازدواج مکنم؟ 

خدایا بیا و.بغلم کن
قران بزارکنارتخت بالای سرت هم راحت ترخواب میرین خواب بدم نمیبینیدازیک روحانی پرسیدم امتحان کردم جواب ...

دمت گرم یکبار خواب دیدم نوزاد ده روزم داره می‌ره خیلی حالم بد شد آنقدر صدقه دادم😭

💛از حد خودت فرا تر برو و تلاش کن تا بهترین خودت باشی💛
من اینجوری نیستم لحظه ای حسم می یاد دقیقه نود اون درست اونکی روش فکر می کنم نیست مثلاً حس می کنم درو ...

خب پس شما حس ششم داری 

من تو وجودم یه چیزیه شبیه الهام شدن 

مثلا تو ذهنم میاد که فلانی فلان حرفو قراره بزنه، یا تو ذهنم فوت دونفر اومد و متاسفانه همونجور شد بااینکه کاملا سالم بودن

🦋✨️‌