2777
2789
عنوان

گفتی که میبوسی مرا...!؟

164 بازدید | 19 پست

عاشقانه ای زیبا ...

خودم خیلی دوسش دارم

گفتی که میبوسم تورا.گفتم تمنا میکنم

گفتی اگر بیند کسی.گفتم که حاشا میکنم

گفتی ز بخت بد اگر ناگه رقیب آید ز در

گفتم که با افسون گری او را ز سر وا میکنم

گفتی که تلخی های می گر ناگوار افتد مرا

گفتم که با نوش لبم ان را گوارا میکنم

گفتی که از بی طاقتی دل قصد یغما میکند

گفتم که با یغماگران باری مدارا میکنم

دوست داشتی برای عشقت بفرست  

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

عالی بود.

من این شعر رو بعدا با تجازتون دکلمه و تاپیک میکنم.

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
سلام عالی بود. من این شعر رو بعدا با تجازتون دکلمه و تاپیک میکنم.

تاپیک نکنین حسودیم میشه

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  
 تاپیک نکنین حسودیم میشه

چشم

اگه اجازه ندین، قطعا دکلمه نمیکنمش

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
چشم اگه اجازه ندین، قطعا دکلمه نمیکنمش

ااتفاقا صداتون قشنگه اگه سعادت داشتیم گوش میدیم

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
تاپیک نکنین

میخواستم با صدای خودم دکلمه کنم  حالا که اجازه ندادین چشم  اینکارو نمیکنم.

ااتفاقا صداتون قشنگه اگه سعادت داشتیم گوش میدیم

سلام

شما لطف دارین🙏.

با عث افتخار منه.

واقعا  صدام معمولیه، اما چند ماهیه علاقمند شدم که دکلمه کنم  هرچند مشغله زیادم باعث شده کمتر فرصت اینکارو داشته باشم.

سلام شما لطف دارین🙏. با عث افتخار منه.  واقعا  صدام معمولیه، اما چند ماهیه علاقمند شدم ...

ذوق هنریتون و احساس پاکتون قابل ستایشه

سخن که از دل برآید لاجرم بر دل نشیند

یا شما در بیان آن صادقید یا ما این صداقت رو دوست داریم

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
ذوق هنریتون و احساس پاکتون قابل ستایشه سخن که از دل برآید لاجرم بر دل نشیند یا شما در بیان آن صادق ...

قابل ستایش، دید عالیه شما به منِ نوعیه.

واقعا  منو شرمنده افکار و گفتار زیباتون میکنین.

واقعا  من لایق این صحبت ها نیستم.

تبریک میگم، از حس و حالتون کاملا مشخصه که قلب و ذهن شماست پاک و زلاله🙏

خداروشکر تو این ۴۰سال عمرم یه آدم واقعی دیدم  که نگاهش به دنیا اینقدر زیباست  همینطور بمو ...

خانم 

توروخدا  چوب کاری نکنین🙏

من کجا و انسان واقعی کجا؟

ایکاش اونی که میفرمایید بودم.

ایکاش....

خانم  توروخدا  چوب کاری نکنین🙏 من کجا و انسان واقعی کجا؟ ایکاش اونی که میفرمایید بودم. ...

آدم بالاترین قسمت بدنش که پیشونیشه زمین میذاره که به عرش برسه

پس این تواضعتون نشونه بزرگ منشی شماست