2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بفرمایید

سلام گلم داخل تاپیک یکی از دوستان دیدم از دانشگاه روزانه انصراف دادین چندتا سوال از خدمتتون داشتم.برای انصراف جریمه هم پرداخت کردید؟اگه تطبیق واحد و ریزنمرات رو نخوایم بگیریم بازهم باید جریمه بدیم؟؟فقط مدارک دیپلم رو که تحویل دادیم بخوایم بگیریم باید چیکار کنیم؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید🌹

سلام گلم داخل تاپیک یکی از دوستان دیدم از دانشگاه روزانه انصراف دادین چندتا سوال از خدمتتون داشتم.بر ...

بله تقریبا اندازه شهریه شبانه به تعداد واحدایی که خونده بودم

وقتی مدارکت دست دانشگاه باشه نمیتونی دانشگاه دیگه ثبت نام کنی و تا زمانی که جریمه ندی نمیدن مدارکتو

بله تقریبا اندازه شهریه شبانه به تعداد واحدایی که خونده بودموقتی مدارکت دست دانشگاه باشه نمیتونی دان ...

ممنون عزیزم میشه یه سوال دیگه هم بپرسم جریمه ش رو داخل دانشگاه پرداخت کردین یا داخل سایت ؟من دوسال پیش انصراف دادم و اون موقع بهم گفتن ۳۰۰هزارتومان واریز کنم برای وزارت بهداشت بعد گفتن انصرافت تکمیل شده ولی مدارکم رو نگرفتم الان بخوام مدارکم رو بگیرم باید جریمه بدم؟؟مدارکی ک به دانشگاه دادم کپی برابر اصله 

ممنون عزیزم میشه یه سوال دیگه هم بپرسم جریمه ش رو داخل دانشگاه پرداخت کردین یا داخل سایت ؟من دوسال پ ...

گلم فقط یه ترم خوندم امکانش هست لطف کنیی ببینی این فرم رو دانشگاه براتون کامل کرد یانه؟خیلی ممنون ان شاءالله حاجت روا بشی

ممنون عزیزم میشه یه سوال دیگه هم بپرسم جریمه ش رو داخل دانشگاه پرداخت کردین یا داخل سایت ؟من دوسال پ ...

مگه میشه تا مدرک اصلیتو ندی به دانشگاه ثبت نام نمیکنن که 

داخل سایت سجاد دادم جریممو

گلم فقط یه ترم خوندم امکانش هست لطف کنیی ببینی این فرم رو دانشگاه براتون کامل کرد یانه؟خیلی ممنون ان ...

اره خودت باید پرینت بگیری بدی بهشون برات مهرو امضا کنن

اره خودت باید پرینت بگیری بدی بهشون برات مهرو امضا کنن

اره گلم منم همین کارو کردم قسمت دومشم که نوشته وزارت بهداشت یا وزارت علوم باید مهر کنن براتون مهر زدن؟؟؟بردین تهران؟؟؟

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی 🌹🌹

اره گلم منم همین کارو کردم قسمت دومشم که نوشته وزارت بهداشت یا وزارت علوم باید مهر کنن براتون مهر زد ...

نت وزارت بهداشت نمیدونم چیه عزیزم شاید تغییر کرده پیگیری کن چون من چند سال پیش انصراف دادم

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی

نت وزارت بهداشت نمیدونم چیه عزیزم شاید تغییر کرده پیگیری کن چون من چند سال پیش انصراف دادمخواهش میکن ...

ممنونم گلم که وقت گذاشتی فقط امکانش هست بگی قسمت دوم این فرم رو هم براتون مهر زدن یا نه فقط اون قسمت که مربوط ب دانشگاهه مهرو امضا زدن ؟؟

شرمنده اذیتت کردم ان شاءالله حاجت روا بشی 🤲🤲