2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرم

192 بازدید | 19 پست

سر یه بحث الکی میدونم منم مقصرم الان اومدم خونه بابام سه روز برام زنگم نمیزنه تو این ۵ سال زندگی اولین بارشه که بهم زنگ نزده و بیخبره ازم منم غرورم اجازه نمیده زنگ بزنم چیکارکنم خودش زنگ بزنه عذرخواهی کنه اعصابم خرابه دیگه چجوری تحمل اورده در تعجبم نکنه جای دیگه سرش گرمه🤕😥😥

خوشبختی زندگیت بستگی به کیفیت افکارت داره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر اینکه همش سرکاره واسه من وقت نمیزاره

عزیزم اون برا زندگیتون و خود تو داره تلاش میکنه 

وگرنه هیچکسی از کار کردن اونم ساعت طولانی خوشش نمیاد 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اشتباه کردی رفتی

من بهش گفتم میرم وقتی داشتم وسیله هامو جمع میکردم حتی یه کلمه هم نگفت نرو گفت برو دیگه هم نیا 

خب اینکه دعوا نداره متاسفانه تو خونه همه این مشکل وجود داره 

باید باهاش کنار بیای چون خرج خانواده واقعا دیگه خیلی زیاد شده باید همه اعضای خانواده کار کنن تا از پس خرج خونه بر بیان

شغلشون چیه؟

یه اسم ‌پنج حرفی تو قلبمه💕milad💕                                  دومین کاربریمه😒
من بهش گفتم میرم وقتی داشتم وسیله هامو جمع میکردم حتی یه کلمه هم نگفت نرو گفت برو دیگه هم نیا 

هر وقت واقعان قصد جدایی داشتی برو 

وگرنه کوچیک میشی و برمیگردی

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛

شوهر من ۱۰ صبح میره ۳ شب میاد 

پس باید برم قهر؟ 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛

شاید تعجب کنی ولی اونم غرور داره  ، ممکنه بخواد یه کاری کنه که دیگه جرئت نکنی سر چیزای الکی بری قهر

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
هر وقت واقعان قصد جدایی داشتی برو  وگرنه کوچیک میشی و برمیگردی

تا خواهش نکنه برنمیگردم من خیلی لجبازم دست خودم نیست حتی شناسنامم اوردم که مبادا لازمم بشه تا اون حد ولی دوسشم دارم یجوراییم از زندگی زده شدم دوستم ندارم ادامه بدم بعضی وقتا میگم کاش خودش بگه برو درخواست بده وسواس فکری گرفتم دیگه 

شوهر من ۱۰ صبح میره ۳ شب میاد  پس باید برم قهر؟

هرجا میگم منو ببر باید یه هفته انقد تکرارش کنم دیگه خودم خسته میشم ماهی یبارم با بدبختی راضی میشه منو ببره خونه بابام که کلا یه ساعت فاصلمونه دوس داره از تو خونه تکون نخورم منم دیگه تحملم تموم شده