2777
2789
عنوان

قرص برنج بو میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 24 پست
سفید فک کنم بعدش که داداشم اومد برداره قشنگ پودر شده بود و بازم بو میداد اگه واسه محصول میخای ج می ...

من مشکی بود پودرشم شبیه خاکستر😐

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا وقتی هوا جریان نداشته باشه بوش ازبین نمیره 

نمیدونم چیکار کنم اگه قرار بوده اصل نده پس چرا انقدر موقع دادنش سخت گیری کرده 😭😭😭😭

من مشکی بود پودرشم شبیه خاکستر😐

منم پودر شدش رو دیدم.پسرعموم و داداشم استفاده کردن

پس احتمالن همون رنگی شما میگی.ولی بوش خیلی خیلی تند و بد

اونا گذاشتن لای دستمال کاغذی همون موقع عمل کرد و بوش بلند شد.من با اینکه ماسک داشتم حالم بد شد یه لحظه رفتم ببینم چکار میکنن.

منم پودر شدش رو دیدم.پسرعموم و داداشم استفاده کردن پس احتمالن همون رنگی شما میگی.ولی بوش خیلی خیلی ...

مرسی عزیزم دعا کن از دستشون خلاص بشم ک خونه زندگی نزاشتن برام😔چهار ساله ازدواج کردم همه وسایلام ریختم دور دیگه

مرسی عزیزم دعا کن از دستشون خلاص بشم ک خونه زندگی نزاشتن برام😔چهار ساله ازدواج کردم همه وسایلام ریخ ...

عزیزم تنها چارت سم پاشی خونته

قرص برنج واسه محصول حشره زده خوبه

ان شاالله ریشه کن شن از خونت 

عزیزم تنها چارت سم پاشی خونته قرص برنج واسه محصول حشره زده خوبه ان شاالله ریشه کن شن از خونت 

خب خونه مارو هم حشره زده😣همه نتیجه گرفتن با این کار تازه بقیه گفتن تو اتاق ۸ میتری چهارتا قرص گذاشتن درست شده ما تو اتاق ۹ متری  ۱۵تا قرص گذاشتیم