2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای امشب ومنزلتش،متنى ندارم

حرفم حرف ساده ايست

امشب مرايادکن درهر

الغوث که ميگويى

شايدبه حق يارب گفتنت

خلصنايت

براى من هم مستجاب شود

التماس دعا

الهي كه همه امشب بهترين تقدير براشون نوشته بشه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

توروخدا برامن دعاکنید دخترم صیحیح سالم بیاد بغلم اسم حدیت یادتون نر

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
توروخدا برامن دعاکنید دخترم صیحیح سالم بیاد بغلم اسم حدیت یادتون نر

عزیزم انقد خوشحال شدم دیدم بارداری . ولی شک داشتم خودت باشی الان گفتی حدیث فهمیدم . انشاءالله صحیح و سلامت بیاد بغلت 

امشب برای هم دعا کنیم

برای همه نی نی سایتی ها که بچه ندارن .خونه ندارن .شغل ندارن

برای همه نی نی سایتی ها که گره افتاده تو زندگیشون تو کارشون 

اونا که قهرن اونا که مریض دارن اونا که امشب فقط منتظر یه خبر خوش هستن تا دلشون خوش بشه

اونا که به دعاهای امشب دلبسته اند

برای امنیت و صلح بین مردم دعا کنیم

امشب برای هم دعا کنیم   

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت