2777
2789
پودر حنا و پودر سدر اون موقع اشتباه نوشتم با ص از عطاری بگیر قبل حمام بزن به سرت بمونه میتونی شامپو ...

خیر ببینی بعد هروز باید استفاده کنم؟

و اینکه چقد رور موهام بمونه بعد بشورم؟

سوال دیگه اینکه موهام یا پوست سرم رنگ نمیگیره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر ببینی بعد هروز باید استفاده کنم؟ و اینکه چقد رور موهام بمونه بعد بشورم؟ سوال دیگه اینکه موهام ...

نه یه بار استفاده کن ببین نتیجه داره بعد دو یا سه هفته بعد بزار مجدد

حدود ۲۰ تا ۳۰ دیقه خوبه بمونه من موهام رنگ نمیگیره ولی یه شدت موهام برق میزنه و شفاف میشه باز اگر میترسی یه تیکه از موهات امتحان بعد بزار 

احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی 
ممنونم عزیزم چطوری باید بفهمم تاثیرداشته یا نه.

هم سفیدیات یکم رنگ میگیره (بور میشه) هم ریزشت کم میشه ،اگر خارش یا شوره م داشته باشی برطرف میشه 

احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی 
هم سفیدیات یکم رنگ میگیره (بور میشه) هم ریزشت کم میشه ،اگر خارش یا شوره م داشته باشی برطرف میشه  ...

چون حنا توشه که صدرصد رنگ میگیره

برای شما تاثیر داشته واقعا

یعنی از ریشه ک موت داره درمیاد دیگه مشکیه

نمیخواد قاطی چیزی کنم همینطوری بخورم،؟ قرصه یا پودره؟

عزیزم

پودره

خشکه

همینجوری نمیره پایین از گلو

باید با آب یا شیر یا ماست مخلوط کنی و بخوری

اگه نیم ساعت قبل غذا بخوری، اشتهارو هم کم میکنه و چربیسوزه

اگه بریزی روی غذا و بخوری چاق میکنه