2777
2789
عنوان

دلم برای بغل داداشم تو بچگی تنگه

280 بازدید | 15 پست

نمی‌دونم طبیعیه یا نه با ۳۵ سال سن یاد بچگی‌ میفتم که شبا تو بغلش می‌خوابیدم

یک سری چهلم مادربزرگم بود ۹سالم بود مجبور شدم برم خونه یکی از اقوام چون مدرسه ای بودم یک روز بود ولی خیلی بهم سخت گذشت

عصر که داداشم از پادگان برگشت و اومد دنبالم و شب پیشش خوابیدم از ترس جدا شدن هنوز که هنوزه بعد از ۲۶سال اون شیرینی تو خاطرمه

دست روزگار و بازی سرنوشت هم الان سهم من از داداشم هفته ای یک بار ویدئو کال هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظش کنه عزیزم الهی هرجا هست سلامت باشه ما دخترا از بچگی بی اختیار عاشق پدر و برادرمون میشیم🥲

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
ممنون عزیزم از دعای خیرت انشالله خدا عزیزانتون رو براتون حفظ کنه

😘

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
من سه تا داداش دارم همشون برام عزیزم ولی این یکی که خیلی بهش وابسته بودم ازم دور شد

خدا حفظش کنه عزیزم، ان شاء الله به زودی حضوری همو ببینید و به یاد بچگی در آغوش بگیرتت🌱💚🫂

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 
چقدر واسه شماها سخته چون وابسته این . من بعضی وقتها میگم خداروشکر وابسته کسی نیستم. حداقل تو زندگی ی ...

نمی‌دونم شاید سخت باشه ولی دلبستگی به خانواده خیلی خیلی شیرینه

من همینکه می‌دونم داداشم تابستون امسال بعد از ۳ سال میاد ایران از حالا دارم مقدمات اومدنشون رو فراهم میکنم