2777
2789
عنوان

خانم‌هایی که از بوی عرق بدشون میاد! میشه بیاید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 119 پست
والا فقط که زیربغل نیست که بو بگیره کل تن ادم وقتی هوا گرمه عرق میکنه بو نمیده ولی حالت بد و چسبنده ...

اخه حتی خونه هم باشی یه اسپند دود کنی و غذا بزاری بو میگیره مو و تن

شاید ما زیادی حساسیم خواهر

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی بدن من از ایران نگرفتم عزیزم‌نمیدونم چنده اینجا ولی فکنم پیجای مختلف دارن تو ایرانیا مای خوبه ...

متشکرم عزیزم 🙏🏻 اسم اون مامی که گفتی ماندگاریش بالاست رو هم اگه یادت اومد بیا بگو 😘💚

نه والا ما حساس نیستیم 😅😂تمیزیم

باز با همه این حالک هروپپز وگاهی بخدا روزی ۲ بار قبل و بعد باشگاه دوش میگیرم ،باز میگم کاش یه کیسه میکشیدم امروز😂😂😂

متشکرم عزیزم 🙏🏻 اسم اون مامی که گفتی ماندگاریش بالاست رو هم اگه یادت اومد بیا بگو 😘💚

اونو پیدا نکردم، این ک عکسشو‌گذاشتم رایحه ی اونتوسش عالیه

"اونتوس"

بوش کاملا مثل ادکلنشه، ادکلنش الان نزدیک ۲۰ ملیونه ولی این فک نکنم بیشتر از ۲۰۰_۳۰۰ باشه

دقیقا شستن لباس از هرچی مهمتره،من خیلیارو دیدم مثلا خودشون مرتب میرن حموم ولی لباساشونو واسه اینکه خ ...

آره آره . منم خیلی با این موضوع مشکل دارم . لباس رویی ها هم هم بالخره نخ پنبه که نیستن کمتر بو بدن . یه بوی عرق کهنه به همراه بوی ادکلن مونده . وای وای وای . 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

دوستان بو ندادن کافی نیست!!!! آدم باید بوی خوب بده

همین اگه بوی بد ندی یعنی بوی تمیزی میدی بوی آب میدی بوی خوش عطر مواد شوینده . حالا یه ذره یه عطر ملایم هم بزنی که زدی . ولی مهمتر همون بوی تمیزی دادنه . بعضیا لباسای عرق دار رویی شونو دیر به دیر می شورن خراب نشه . بعد هی ادکلن می زنن . فکر می کنن خوشبوعن . این بده . 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

کدوم مدل نیوا؟

اسپریش دیگه از اونا که اسپری هستن . مردانه زنانه داره . یه عطر خیلی خیلی ملایم داره 

هفته ای ۲بار ک خیلی کمه تو این هوا هروز باید دوش بگیریم، موهارو یه روز درمیون مگه اینکه کلا تو خو ...

برای کسی که موها و بدنش کم چربه و تو مناطق سرد حالا زیادم بد نیست . من به همین هفته ای دوبار بعضیا هم راضیم🥲