2777
2789
عنوان

خانم‌هایی که از بوی عرق بدشون میاد! میشه بیاید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 119 پست
فقط و فقط زاج سفید  من سال هاست استفاده میکنم  و بی نظیره  ۳ روز هم نری حموم بو نم ...

زاج زیاد خوب نیست من اوایل میزدم ضرر داره الان زینک میزنم توی گرمای خوزستان به هیچ وجه بو نمیگیره لباسم حتی دوروز حموم نرم با اینکه شاغلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول دوش منظم

شیو یا لیزر

برای عرق نکردن میتونید زیر یغل یا نواحی ک عرق میکنه رو بوتاکس کنید

بادی اسپلش و دئودورانت وقتی هنوز یکم بدنتون نرطوبه استفاده کنید بعد ک خشک شد کامل هم باز بزنید

لوسیون بدن خوشبو بزنید

جوش شیرین هم عالیه هم سفید کنندس هم ضد عرق، اگ حساسیت ندارید میتونید برنید

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

وای دلمو اب نکن دیگه ما میره تا برج هفت که یکم خنک بشه وای سه ماه تابستون چقدر گرم و شرجی میشه بیچار ...

ما تا اول برج سه بخاری داریم

بعدشم از اول برج هفت بخاری داریم

انشالله تنشون سلامت باشه 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
برای عرق فقط دوش گرفتن هفته مثلا دوبار و شستن تمام لباسا حتی لباس رویی و مانتو پالتو و مجلسی خیلی مه ...

دقیقا شستن لباس از هرچی مهمتره،من خیلیارو دیدم مثلا خودشون مرتب میرن حموم ولی لباساشونو واسه اینکه خراب نشه دیر به دیر میشورن وقتی میپوشنش بو عرق و ادکلن وحشتناکی میده ادم غش میکنه از بوش

من بشدت روی بو حساسم و همه چی باید بوی خوب بده ... اولا ک مرتب حمام برو و شیو کن ... بعد حمام پماد ز ...

زینک اکساید بچه هم خوبه ؟ مارک فیروز. الان فقط اینو دارم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

زینک اکساید بچه هم خوبه ؟ مارک فیروز. الان فقط اینو دارم

نمیدونم ... من پماد زینک میزنم بعد حمام

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑