2777
2789
عنوان

یکی بهم گفت سگ جون تر از این حرفهام من

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا که کاملا شبیه پسرایی شما  

بزنم به تخته خوب پسری هم میشیدد  

ولی گفتی با این تیپ نمیگردی نه؟

اخه الان لباس دخترونه بپوشی مشخص نیست پسری؟

یا اینجا بخاطر تیپت شبیه پسرایی

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

@رقص__پروانه     نظرت چیه؟

خدایی به چشم خواهر و برادری خوشگل بودی  

اگر تغییر جنسیت دادی هم مشکلی توی قیافه نداری

چون موهات پسرونه هست و کلا تابلو نیست

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

اینجا که کاملا شبیه پسرایی شما   بزنم به تخته خوب پسری هم میشیدد     ولی گفتی با ای ...

نظر لطفته چشمات زیبا می بینه

نمیدونم شایدم میفهمن به روم نمیارن

بعضی اوقات شالم حایی می افته بد نگام میکنن فقط امیدوارم فکرشون سمت همجنسگرایی نره😂

نظر لطفته چشمات زیبا می بینه نمیدونم شایدم میفهمن به روم نمیارن بعضی اوقات شالم حایی می افته ...

خواهش میکنم

جدی گفتمماا

اره الان فکرا اولین سمتی که میره همونه  

تو خودت و ناراحت نکن از نگاهاشون

یه چند وقت دیگه کلا روحا و جسما مرد میشی همرو تو کف خودت میزاری    

راستیی

چندسالته شما

خواهش میکنم جدی گفتمماا اره الان فکرا اولین سمتی که میره همونه     تو خودت و ناراحت نکن ...

انشاءالله 

خیلی منتظر روزی هستم ک با هویت واقعیم از خونه برم بیرون

من ۲۲ سالمه

ای خداااا

چقدر گوگولی ای شما  

هم ورژن دخترت 

هم ورژن پسرت هردو خیلی خیلی خوشگلن

موفق باشی

اینم بگم جدی جدی پسر بودن خیلی بیشتر بهت میاداا