2777
2789
عنوان

از کاری که با اکسم کردم پشیمونم 😔

1027 بازدید | 38 پست

رل سابقم تو افق کوروش صندوق دار بود حدود سه هفته پیش که یه شب دوتایی رفتیم پیتزا بخوریم که بهم گفت که یه چیز ارزون و قیمت پایین سفارش بده و بهش گفتم چرا گفت که هنوز حقوقمو ندادن و ماشینم هم یکم مشکل داره پول باید پس انداز کنم برا تعمیرش منم برام مایه ننگ شد باهاش دعوا کردم بهش گفتم بی عرضه اونم چیزی نگفت و باهاش کات کردم. سه هفته گذشت که اصلا خیلی کم به اون فرک میکردم که دیشب دختر عمم حالش بد شده بود و باهاش رفتم بیمارستان . بهم گفتن که برو داروخونه ای که تو بیمارستان هست درخواست دارو هاش رو دادیم برو سرم و آمپول هاش رو بیار وقتی رفتم داروخونه شلوغ بود صبر کردم خلوت بشه که از پشت شیشه اکسم رو دیدم اومده تو داروخونه کار میکنه و وقتی منو دید ریکشن عجیبی هم نشون نداد که صدا زد که داروهای همراه بیمار شریفی امادس وقتی دارو هارو گرفتم احساس پشیمونی داشتم که بهش بد و بیراه گفتم . بعد ها فهمیدم که اکسم اونجا سر شیفت هست و در زمان نبود دکتر همه کار ها زیر نظر اونه و به دستور اون انجام میشه 

دیگه پشیمونی فایده نداره

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

چه ربطی داشت نفهمیدم 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشیمون شدی چون دیدی کار خوب پیدا کرده و نتونستی باهاش باشی و تیغش بزنی 😒واس نداشتن پول به یکی میگی بیعرضه واقعا بعضیا اکسیژنی که تنفس میکنن زیادیه براشون 

...What the fu                                                      

هیچی نمیتونم بهت بگم فقط اینکه هر کسی بجای رسیدش ی شب نرسیده عزیز

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱