2777
2789
عنوان

بچه ها یکی فالل گرفته

142 بازدید | 16 پست

خودش بدونی که من بگم ازدواج مبیبینی یا ن

خودش گفت نشیت ازدواج میبینم به احتمال بالا سال دیگه برج ۶ امکانش هست اتفاق بیوفته  چند تا مشخصات ظاهری و مشخصات خانوادخ اش گفته به عشقم میخوره میخوام ببینم اتفاق میوفته همون وعده

چون هرچی گفته بود تا الان درست درامده اینم بگم 

به قرآن نمیخوام تبلیغ کنم فقط سوال 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواد بگیم آره صد درصد درسته و میاد میگیرتت  صبر کن بنده ی خدا ما از سرنوشت خودمون خبر نداریم ...

وای خیلی باحال بود😂😂

راس میگیا ما از کجا بدونیم اتفاق میفته یا نه

حالا ایشالا که برای ایشون درست باشه و اتفاق بیفته

اره بعضی هاشون راست میگن خیالت راحت برام اتفاق افتاده

چون برای منم هرچی گفته درست درآمده فقط ترسم اینه چون شهریور ماه گفت برگشت داره خیالت راحت 

ببینید تا هشت وعده ی دیگری خبری به گوشتون میرسه و از این بلاتکلیفی نجات پیدا میکنید یه جورایی انگار چشم انتظار هستین

بعد باز همون خانم گرفت اسفند ماه 

کیس احساسایتون میخواد یک کاری انجام بده راجبش تردید داره خب دقیقن نمیدونم این کاره راجب شما هستش در ارتباط باشما هستش یا اینکه میخواد یک کاری کنه تردید داره در واقع تا چند وقت دیگه کاملا مشخص میشه قرار چکار کنه راجبش تردید داره یک ذره تردید هارو دارم میبینم راجب شما و یا اینکه میخواد یک چیزی بیان کنه مثلا علنی کنه تردید داره کسی نیست اش  اطرافش بگم  میخواد یک عشق جدید رو کنه راجبش تردید داره اینو نمیبینم یک تردید های داره کلا

منظوری پایینی که تا چند وقت دیگه مشخص میشه همون خبری که از چشم انتظاری درمیام