2777
2789
نترس عزیزم احتمال زیاد ترشح که تو بارداری زیاد میشه  ولی برای اطمینان همون کارهایی که بچه ها گ ...

فعلا یک ساعتی پد گذاشتم چیزی ندیدم 

انشالله که همه چی خوب باشه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب خدا رو شکر.ان شالله که چیزی نیست.منم بارداریم پرخطره و استراحتم درکت میکنم😐😐😐

خیلی سخته باور کن تا اینجاشم به سختی اومدم

با اینهمه عذاب باردارشدم  بعد اینهمه سال  تا اینجاشم همش استراحت مطلق به دور از شوهرم خو ...

منم ویار شدید داشتم.

الان که آخراشم بازم دارم

خیلی سختی و استرس کشیدم. داغون شدم

ولی باید تحمل کرد. چاره چیه

[QUOTE=43217850]منم یه بار فکر کردم این مشکل پیش اومده. انقد گریه و زاری کردم. رفتم سونو. هیچی نبود اصلا نت رو نخون ...[/QUOT

اره تو نت فقط نوشته ختم بارداری

[QUOTE=43217850]منم یه بار فکر کردم این مشکل پیش اومده. انقد گریه و زاری کردم. رفتم سونو. هیچی نبود ...

منم خوندم اونا رو اتفاقا

دیگه ضجه میزدم😄 شوهرم دلداریم میداد

ولی همش الکی بود

چون ترشح و ببخشید بی اختیاری ادرار خیلی پیش میاد تو بارداری. طبیعیه. نگران نباش

منم خوندم اونا رو اتفاقا دیگه ضجه میزدم😄 شوهرم دلداریم میداد ولی همش الکی بود چون ترشح و ببخشید ...

همین همش از فکرای بیخودیه 

من ده ساله وسواس فکری دارم قبل بارداری رفتم روانپزشک دارو دادنصفشا خوردم باردار شدم دیگه قطعش کردم 

حالا به جای بهتر بدتر شدم