2777
2789

با کلی استرس و شک و تردید مرخصی گرفتم از دانشگاه شروع کردم به خوندن برای فرهنگیان که زد و حامله شدم😐

داشتم عادت میکردم به شرایط که سقط شدن💔😭😭

مجموعا از ۱۸ بهمن که از بیمارستان اومدم شروع کردم به حسابی خوندن تا الان ترازای کانونمم ۵۷۰۰ بیشتر نشد💔🥲

تهران امیدی هست دبیری قبول بشم ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله که قبول میشی ولی این و بهت بگم  هیچکدوم از این ها اینقدر ارزش نداره که تو به خ ...

ممنونم برام دعا کن❤️

من آدم خیلی آرومیم برای اولین باره تو زندگیم این حال و تجربه میکنم

میدونی آخه همه مخالف بودن احساس میکنم آبروم میره اگه قبول نشم

به نظرت درس، یا شغل ارزش از دست دادن سلامتیت رو داره؟ 

اصلا دست خودم نیست خیلی فشار رومه دیگه بعد از سقط شدن بچه هام اگه اینم نشه دیگه هیچ انگیزه ای برای زندگی ندارم

ممنونم برام دعا کن❤️ من آدم خیلی آرومیم برای اولین باره تو زندگیم این حال و تجربه میکنم میدونی آخه ...

باور کن اصلا مهم نیست مردم چی میگن

تنها چیزی که مهم هست سلامتی شماست

سالم باشین و سرحال

انشاالله قبول میشین ،استرس ندین به خودتون 

نهایی هم خیلی مهمه اگر معدل ۱۹بگیری با همین تراز نهاییت  تراز کلت میشه۸۵۰۰اینا

از اونم میترسم ولی وقت بیشتری داره خداروشکر 

برای همین کنکورمم اگه وقت داشتم هدفم زیر ۱۰۰۰ بود از همین میسوزم

از اونم میترسم ولی وقت بیشتری داره خداروشکر  برای همین کنکورمم اگه وقت داشتم هدفم زیر ۱۰۰۰ بود ...

اون وقت هست فعلا بعدشم امسال میگن تا ۲۰هزار قبول میکنن واسه فرهنگیان خیلی معلم احتیاج دارن

اصلا دست خودم نیست خیلی فشار رومه دیگه بعد از سقط شدن بچه هام اگه اینم نشه دیگه هیچ انگیزه ای برای ز ...

ان شاء الله که به زودی زود شاغل هم میشی اما استرس نداشته باش. خدا بهترین هارو برات رقم بزنه🌺