2777
2789
عنوان

کار هست آدمی که بخواد کار کنه نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2682 بازدید | 95 پست

به هر حال امیدوارم همه موفق باشیم و پیشرفت داشته باشیم و هیچ کسی شرمنده خانوادش نباشه

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
خانوم پارتی نداره دستش بجایی بند نیست شماها انگار خوابید نمیبینید چه خبره 

خیلی دلم از حرف این دوست شکست چون نمونه عینی رو دارم میبینم تو اداره وقتی ختی یه روز جاش نبودید نباید همه رو باهم جمع میبستید اصلا درست نیست بیماری و مریضی با این هزینه بالای درمان اینکه به هر در میزنه تلاشم میکنه ولی زورش به زور این زمونه و بیماری مادرش نمیرسه بی انصافیه بهش گفت بی عرضه و تنبل،همه رو به یه چشم دید

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم از حرف این دوست شکست چون نمونه عینی رو دارم میبینم تو اداره وقتی ختی یه روز جاش نبودید نبای ...

الهی این شخصی که شما میگید زودتر کار بهتری پیددا کنه و شرایطش عالی بشه

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
هیچ وقت اینطوری یه طرفه قضاوت نکن شاید اگه پای حرف دلش،تلاشش,جون کندنش،اشک ریختنش ،تحقیر شدنش بشینی ...

عزیزم از من به دل نگیر. 

منظورم افرادی هستن که با این همه هوش و استعداد و تحصیلات تا آخر عمرشون به مشاغلی که به رشتشون نامربوطه تن میدن و فکر پیشرفت و بهبود شرایط نیستن و به خودباوری نرسیدن... حیفه آخه

میدونی چرا اینو گفتم؟ چون نزدیکترین فرد زندگیم با شرایطی دست و پنجه نرم کرد که شاید فقط یک درصد مردم دنیا اونو تجربه کردن. پدر نداشت، اوضاع مالی زیر خط فقر، مشکلات فراوان و..

ولی به قدری تلاش و پیگیری و باور داشت که الان دکتر، نویسنده و مدرس دانشگاس..

منظورم اینه حیفه از قابلیت‌هایی که خداوند در ما قرار داده استفاده نکنیم.

عرضه و لیاقتشو داریم پس انقدر دنبالش بدویم تا مشکلاتو خسته کنیم. جنگنده باشیم💪💪👊👊

خیلی دلم از حرف این دوست شکست چون نمونه عینی رو دارم میبینم تو اداره وقتی ختی یه روز جاش نبودید نبای ...

من اصلا منظورم همه نبود دوستم

این موردی که شما گفتید استثناس و شرایط سختی داره.. درحال حاضر مجبوره. همیشگی نیست. بالاخره پیشرفت میکنه

منظورم اکثریت بودن. 

من واژه "همه" رو بکار نبردم.. چون بکار بردنش واقعا غیرمنطقی و ظالمانه اس. شرایط انسان‌ها با هم فرق میکنه

کلیت و اکثریت مدنظرم بود..

انشالله برای این آقا هم یه کار مناسب هرچه سریعتر پیدا بشه

و همه مردم به هرچی که میخوان برسن