2777
2789
عنوان

کسانی که وام ازدواج گرفتن

110 بازدید | 7 پست

من ثبت نام انجام دادم کد رهگیری هم اومده حالا میگه قبل از مراجعه به بانک ی ثبت نام دیگه هست انجام بده

همش خطا میزنه 

چکارش‌کنم؟؟؟

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی...🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماوام گرفتید؟

آره. عزیزم. برج تیر امسال. میشه یکسال از گرفتن واممون. البته سعی کنید ضامن هاتو آماده داشته باشی. تا به مشکل بر نخوری. مال ما دقیقه نود ضامن دومم جور شد. خدارو شکر

آره. عزیزم. برج تیر امسال. میشه یکسال از گرفتن واممون. البته سعی کنید ضامن هاتو آماده داشته باشی. تا ...

بسلامتی گلم مبارکت باشه

وااای مگه دوتا ضامن میخواد 🥺

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی...🦋
بسلامتی گلم مبارکت باشه وااای مگه دوتا ضامن میخواد 🥺

آره عزیزم. برای ما چهار تا بود. که بانکی که معرفی شدیم رئیسش آشنای پدر همسرم در اومد. دوتا رو گفتن بیارین. اون دو نفر هم ضامن من شدن و هم همسرم. ان شاالله مال شمام هر چه زودتر جور بشه گلم. 

میشه بپرسم بالای ۳۰ سال هستی یا پایین؟