یلدامحبی74 مدیر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 407 عنوان چطوری شوهرتون رو تشنه.... | مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 22 پست خانومای باتجربه نی نی سایت چطوری شوهرتون رو تشنه محبت و عشق و علاقه میکنید؟ 1403/02/04 | 15:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
139999 عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3197 رابطه پدرشوهر مادرشوهرتون باهم خوبه؟ علاقه بین شون؟ خوب ک ب ظاهر بهم احترام میذارن ولی بحث همه خونه ها هست اما پدرشوهرم خیلی مهربون و تو خونه خیلی هوای خانمش و داره آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم میگویمت از دور دعا، گر برسانند.
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25483 چقدر نگاه هاتون منفیه... منظور بی توجهی نبود😑 احترامش رو نگه دار غرورش رو خورد نکن غر نزن بدگویی نکن همین ها تا حدودی کافیه برای سیر کردنش «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
139999 عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3197 همسرای شماهم بعد اینکه خواستش رفع میشه اخلاقش گند میشه دوباره ؟ وقتی ک دوست داره باهم باشیم باورم ن ... نه اصلن مهربونتر میشه آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم میگویمت از دور دعا، گر برسانند.
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 8957 چقدر نگاه هاتون منفیه... منظور بی توجهی نبود😑 نگاه من مثبت مثبت بود ولی چ کنیم نوشیدنی زیاد شده اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
سوالیه_ی_شیاه_پوس عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 4208 تشنه منظورم تو رابطه ج ن س ی نیست یه هیجان و کشش ک همیشه وابسته شما بشه و دل نکنه رابطه جنسی و محبت با همن.من اسم رابطه جنسیو نیاوردم ولی از اونم نمیزارم کمبود داشته باشه. از محبت هم که یگه خیلی بیشتربه ذات خود مردا هم بستگی دارهبعضی مردا تنوع طلبن هرچقدر هم عشق ببینن باز با یه تلنگر میرن کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
roz_ita عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 3014 نه اصلن مهربونتر میشه پس شانس منه 🤦🏻♀️این چند روزم داره ورشکسته میشه بداز بدتردرکل آدم مهربونیه ولی اگه رو دورش بیفته دیگه هیچی میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونهای که من سرم بود تکیه میده....🚬