2777
2789

https://ansan-wa-jen.blog.ir/1401/07/13/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%DB%8C-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85

برو مطالبو بخون جواب سوالات توشه حتما بخون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

حالا لینکایی که گذاشتید باز نشدن اما اینم باید در نظر گرفت که شرایط اقتصادی جوری نیست که مردم مثل قدیم برن خواستگاری و بگن بعدش چند سال بشه حداقل های زندگی رو فراهم کرد 

الان توی دوستای من خیلیا هستن که نزدیک سی سالشونه و تا حالا خواستگار نداشتن 🙂

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

اول مطالب این سایتو بخونین بعد نظرتونو بگین

خوندم 

جن عاشق نه من دارم نه دوستام 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

خوندم  جن عاشق نه من دارم نه دوستام

امکان نداره به این سرعت همشو خونده باشی کل وبلاگو سرچ کن فقط جن عاشقو نگفته هر مطلبو تا آخر آخر بخون از روی عنوان قضاوت نکن 

امکان نداره به این سرعت همشو خونده باشی کل وبلاگو سرچ کن فقط جن عاشقو نگفته هر مطلبو تا آخر آخر بخون ...

قضاوتی نکردم 

ولی رو خود من نه طلسم جواب میده نه دعا نه جن عاشق 

اون علائمی هم که گفته شده بود رو ندارم