2777
2789

وقت نکردم درست بخونم. یکساعت وقت گذاشتم خوندم نفهمیدم. تو برگه همه رو نوشتم ولی میدونم انقد استرس دارم کلمات رو قاطی میگم وگند زده میشه چکار کنم  

از حفظ بگی قشنگتره ...حفظش نکن بفهم .مثل ی داستان تو ذهنت بمونه همونو خیلی اروم  بدون هیچ استرسی توضیح بده اصلانم عجله نکن تو گفتن کلمات 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درستش اینه عین بلبل از حفظ گاهیم ی نگاه برا اینکه یادت بیاد کجایی چی به چیه ب برگه بندازی ولی اینکه از رو بخونی بریم اشکال نداره دیگ الان میگی نخوندی مجبوری من بعضی از کنفرانسارو همینجوری دادم تهش فقط استادگفت تو از رو خوندی فایده نداشت😆 ولی نمره داد

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

درستش اینه عین بلبل از حفظ گاهیم ی نگاه برا اینکه یادت بیاد کجایی چی به چیه ب برگه بندازی ولی اینکه ...

از تپش قلب دارم میمیرم.  همون از رو برگه هم نمیتونم بخونم. همینجوری توخونه دارم میخونم کلماتو اشتباه میگم شوهرم بهم میخنده  

از تپش قلب دارم میمیرم.  همون از رو برگه هم نمیتونم بخونم. همینجوری توخونه دارم میخونم کلماتو ا ...

طبیعیه استرس سعی کن یکم کنترلش کنی بدون همه همینن

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️