2777
2789

بچها من تازه دارم رانندگی میکنم

امروز رو دور برگردون پل تو سر بالایی ی تریلی وایساده بود ترافیک کرده بود.من دنده سه بودم.سرعتم ک کم شد دنده دو کردم ماشینو ، اومم گاز بدم حرکت کنم ماشین ی تکون بدی خورد و خاموش شد🤦‍♀️🤦‍♀️خیلی ضرر داره برا ماشین؟

ب همسرم جرعت نمیکنم بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی وقتی کامل توقف میکنی نباید از دو شروع کنی که باید بزنی یک

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
🤦‍♀️🤦‍♀️چیکار کنم رانندگیم بهتر بشه کلا دارم از خودم ناامید میشم

بیابغلم من ازتوبدتر۲ساله دارم رانندگی میکنم هنوزنتونستم حرفه ای بشم موقع تعویض دنده فرمون ازدستم خارج میشه کم کردن دنده افتضاحم روی سرعتگیراکلاخاکتوسرمه بازبگم 

پایان هدف آخرخرداد