2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعاً بوش برمیداره؟ دود رو میدیم بیرون از پنجره. باز میاد؟

اره کاملا . پنجره قطار یه مستطیل باریکه اون بالا امکان نداره دود رو بتونی کامل بدی بیرون . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره کاملا . پنجره قطار یه مستطیل باریکه اون بالا امکان نداره دود رو بتونی کامل بدی بیرون . 

قطار ما آخه قطار خوبیه. سیستم تهویه اش چرا باید انقدر داغون باشه. بعدم انقدر بوی سیگار اذیت کننده است؟

و خدایی که به شدت کافیست 

دفعه اول که نفهمیدن 

مامور قطار نمیدونه . یا گاهی مرده براش ازار دهنده نیست مسافرا اگر اعتراض کنن میاد . ولی نکن نوزاد و بچه و خانواده مردم که گناهی ندارن . چرا آه و ناله مردم برای خودت بخری 

مامور قطار نمیدونه . یا گاهی مرده براش ازار دهنده نیست مسافرا اگر اعتراض کنن میاد . ولی نکن نوزاد و ...

الان با پیامای اینجا فهمیدم و عذاب وجدان دارم. ولی داشتم می‌‌مردم از سر درد مجبور بودم. فقط چند تا پک کشیدم.

و خدایی که به شدت کافیست 

قطار ما آخه قطار خوبیه. سیستم تهویه اش چرا باید انقدر داغون باشه. بعدم انقدر بوی سیگار اذیت کننده اس ...

بچه کوچیکت  الرژیک باشه تو قطار بیفته رو سرفه وسط بیابون هیچ کاری هم نمیتونی کنی چون کوپه پر از عامل الرژی زا شده . بعد مجبوری پنجره رو باز بذاری  شب باد سرد میخوره به بچه ات ببندی میفته رو سرفه هی مجبوری شب تا صبح پنجره باز کنی ببندی  . باید توی موقعیت باشی تا متوجه بشی چی میگم .

الان با پیامای اینجا فهمیدم و عذاب وجدان دارم. ولی داشتم می‌‌مردم از سر درد مجبور بودم. فقط چند تا پ ...

@تارا72  

سلام خانومی خوبی؟ شما با قطار رفتین قیمت غذاش چند بود؟ ممنون میشم جواب بدی ❤

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤