2777
2789
عنوان

وقتی از خدا چیزی میخواین

174 بازدید | 18 پست

و فعلا وقتش نشده بهتون بده مهم ترین مسئله ناامید نشدنه خیلی مهمه که آدم از رحمت خدا ناامید نشه حتی اگه سه ساله دارید برای چیزی دعا میکنید و التماس خدا رو میکنید دست نکشید ازین کار ناامید نباشید امیدوار باشید به لطف و رحمتش شاید خیلی زود قرار باشه آرزوتون برآورده بشه ولی همینکه شما ناامید میشید باعث میشه باز نشه🥺

من ۱۸ ساله که از خدا می خوام ...... بی خیال یک چیزی میشه دیگه 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از بچگی میشه به خدا میگفتم 18 سالگیم این اتفاق بیفته ، یه آرزوی تقریبا محال بود ، اما شکر خدا شد 

خدایا ، گمان میکردم برایت سایه ای بیش نیستم اما حضورت را بارها برایم اثبات کردی .. اشک های مرا دیده و آرزوی دیرینه ام را برآورده ساختی ❤️🧷 ... چرا عاشقت نباشم ؟! 
تاپیکت انگار جواب خداست بهم ۳ ساله که شفای مادرمو میخام ازش، و امروز بهش گقتم دیگه خستم و کم آوردم ا ...

براشون حمد شفا میخونم💐انشالله بزودی زود شفا پیدا کنن🙏

تاپیکت انگار جواب خداست بهم ۳ ساله که شفای مادرمو میخام ازش، و امروز بهش گقتم دیگه خستم و کم آوردم ا ...

ان شا الله به حق امام حسین شفا بگیرن🍀

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
ممنون خیلی حرفتون خوب بود  من خیلی دلم شکسته امضام رونگاه کن ولی میدونم خدا کمک میکنه وآبرو ...

ان شا الله🍀فاطمه زهرا آبروی زنان امتش رو می‌خره حتما....نگران نباشید 🪷

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

برای حاجت خیلی خیلی سخت

كسی كه مُضطره و با خودش فكر میكنه دیگه به بن بست رسیده
در دل شب وضوبگیرید و١١٠بار بگو

یا قاهر العَدوّ یا والی الوٓلی یا مَظهر العجایب یا مرتض علی
سپس صد صلوات اینطور بفرستید: ربّ صل علی محمد و اهل بیتی
و حتما صدقه كنار بگذارید چون این ذكر سنگینه بسیار بسیار مجرب است.
این آیه  شریفه زیر را جهت بخت گشایی بر کاغذ بنویسید وبا گلاب بشویید و بخورید. «وَاضْرِبْ لَهُمْ مَثَلا اَصْحابَ الْقَرْیَةِ اِذْ جائَهَا الْمُرْسَلوُنْ»

ان شاءالله خیلی حالم بده آبجی جگرم داره میسوزه الآنه که قلبم از حلقم بزنه بیرون😭

عزیزم‌ میفهمم چه درد و رنجی دارید ولی خود خدا نگه دار آبروی بنده اش هست....ان شا الله کمک میکنه🌹