2777
2789

کلینیک دندانپزشکی ریحانه طرف قرار داد اکثر بیمه ها روزهای یکشنبه و دوشنبه کلیه خدمات تخصصی دندانپزشکی ویژه اطفال رو ارائه میده.

خدمات تحت خواب آرام و بیهوشی نیز توسط تیم تخصصی ارائه میشه.

کلینیک دندانپزشکی دردیس واقعا عالیه کارشون من دخترم رو همیشه می برم اونجا خیلی دندانپزشکای خوب و حرفه ای داره و بچه هم اونجا واقعا احساس راحتی داره دختر من اصلا ترس نداره بخاطر برخورد و کار خوبشون

دکتر قربان زاده خیلی ماهر و باتجربس به بچه‌ها آرامش میده و کاری میکنه که اصلا بچه ها نترسن. من خیلی خوشحالم که بچمو پیشش بردم. برخوردش با بچه ها عالیه و هیچ مشکلی در طول درمان پیش نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پسرم هیچ جا نمی نشست همه جا گفتن بیهوش کن یکی خانم دکتر لیلا کرایه چیان دندانپزشکی لبخند کودک من را بعنوان اخرین شانس معرفی کرد رفتم همچین پسرمرو تحت تاثیر قرار داد و اروم کرد این بچه عین موم توی دستاش بود و 5تا دندون رو درست کرد عالی. هزینه بیخود و خطرات بیهوشی رو نزاشت متحمل بشم دم شون گرم