2777
2789
عنوان

بچه ها نمیدونم شوهر خالم بهم نظر داره یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 32 پست

شوهرخاله منم محبت میکنه مثلا به خالم میگه فلان خوراکی روبده خواهرزادت ببره یعنی من ولی بهم دست نزده منم رسمی برخوردمیکنم زیاد از اینجور توجه ها میکنه مثلا فلان مدل الوچه یا لواشک ک سلیقه منه میگیره طبیعیه یا چش داره ایشونم؟؟سوال شدبرام مدتیه خیلی کم کردیم رفت امدو

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامحرم نامحرم هست صمیمی نشو ارتباطت کم کن مخصوصا الان  چجوری ب خودش اجازه داده صورتت لمس کنه&n ...

من حتی از خجالتم باز خودمو زدم ب خواب و اصلا ب روی خودم نیاوردم حتی چند شب بعدشم با دخترخالم رو تخت خابیده بودیم ک یهو اومد تو گف میری اونور تر منم بختبم من با اینکه خابم میومد گفتم ط بخاب من خابم نمیاد

خودت بهتر متوجه میشی 

من بی احترامی یا زیاده روی ازنظرخودم ندیدم چون باهمه اینطوریه ولی شوهرم میگ زیاد باهاش گرم نگیر خالص نیست مردم حس میکنم

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
من حتی از خجالتم باز خودمو زدم ب خواب و اصلا ب روی خودم نیاوردم حتی چند شب بعدشم با دخترخالم رو تخت ...

یاخدا اصلا فرار کن این رابطه میخواد باور کن 

جلو زنش انقدر پررو هست اصلا باهاش تنها نشو 

ازش فاصله بگیر تا پرو تر نشده یا چیزی  نشده

چشم حتی رابطم با رلمم بهم خورد چون هروقت اونجا بودم گوشی دست میگرفتم میومد فضولی اما خو الا تنها دلیلی ک میرم خونه خالم کراشم هست کراشم رفیقع شوهر خالمه

من بی احترامی یا زیاده روی ازنظرخودم ندیدم چون باهمه اینطوریه ولی شوهرم میگ زیاد باهاش گرم نگیر خالص ...

مردا جنس همو بهتر میفهمن مثل ما زنا ک زنای هرزه و خودشیرین بهتر میشناسیم 

من حس کردم نظری نداره اما ب حرف شوهرت گوش کنی بهتره ک فردا مشکلی پیش نیاد و فکر دیگه ای در موردت نشه

حالا یکم سنگین باش و ب خاطر کراشتم نرو

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔