2777
2789
عنوان

خانم های با سیاست لطفا کمک

556 بازدید | 22 پست

میشه لطفا از سیاست های زنانه ای که دارید و بکار بردید بگید در هر مورد چه برای همسر چه خانواده اش

من صفرصفرم خیلی دلم میخاد یه خانم با سیاست بشم

عادات زنان کاریزماتیک :

۱- مودب هستند. هرگز با صدای بلند حرف نمی‌زند و حتی در تماس‌ها و پیام‌ها هم رفتاری مودبانه خواهد داشت.

۲- سیاست مدار است. صحبت دیگران را خوب گوش می‌کند و تلاش می‌کند خودش را جای او بگذارد.

۳- از کلمات درست استفاده می‌کند.

از کلمات عامیانه استفاده نمی‌کند. مثلا به جای استفاده از کلمات نه و نمی‌توانم از باید و ممکن است استفاده می‌کند.

۴- اعتماد به نفس دارد.

اگر اعتماد به نفس ندارید با مثبت اندیشی شروع کنید. مثبت اندیشی درباره اطرافیان، مثبت اندیشی درباره خودتان را آسان‌تر می‌کند.

۵- از خواسته های جسورانه نمی‌ترسد.

۶- در انتخاب‌هایی که از آنها مطمئن هست تردید نمی‌کند.

۷- موقر و برازنده و مرتب است.

۸- برعکس تصور عموم، زنان کاریزماتیک زنان با فیس و افاده نیستند.

۹- حین آشفتگی‌ها آرام می‌ماند و با دیگران برای حل مشکل مشارکت میکند.

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیاست  خانوم های باکلاس:

•استرسی نباشید و موقع صحبت کردن به طرف مقابل آرامش بدید سعی کنید کتاب بخوانید و بیشتر دنبال اطلاعات جدید باشید:) 

•بازی کردن با گوشی موبایل تو جمع از محبوبیت شما کم می کند!

•شاد باشید و برقصید حتی اگه نمیتونید به باشگاه یا کلاس های مختلف برید (تو خونه دنبالشون کنید) مطمئن باشید شاد بودن و یه فکر آروم از هر چیزی تو پیشرفت بیشتر کمکتون میکنه*

•و در آخر بگم زشتی و زیبایی،رنگ قرمز و مشکی و سبز و زرد،لباس تنگ و گشاد ،آرایش غلیظ و کم و مد یا مد نبودن لباس هیچکدوم عزیز نکرده.طرف نمیگه دختره رو نگاه چقدر دختر خوبیه گوشیش آخرین مدل آیفون، لباسش تازه هفته پیش مد شده دیدین بگین؟ 

ولی مطمئن باشید رفتار خوب و مهربونی تا همیشه تو خاطر بقیه میمونه در صورتی که اگه یه بدی جا بیفته دیگه نمیشه درستش کرد.•

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

سلام عزیزم به شوهرت خیلی احترام بذار .به خاطر کارهای خوبش ازش تشکر کن.و تووی جمع باهاش با احترام ...

ب بحث و دعوا ها چه جور خاتمه بدیم

رگ خواب همسر از کجا بدونیم چیه