2777
2789
دقیقا کاش زود ادم بره سر زندگیش شما بحث هارا چه جور مدیریت میکنی نامزدت نمیگه تا بحث باشه ازدواج ن ...

من نمیزارم کار ب جایی برسه ک اون اینو بگه 

خودم زودتر میگم😎😂😂

میگم اگه قراره فلان موضوع اینجوری پیش بره پس واس چمونه همچین ازدواج کردنی یا میگم اگه قراره بعدأ هم اینجوری باشه بگو از همین حالا تکلیفمونو روشن کنیم اونم بعدش می‌ترسه میگه خوب بابا هوچی بازی در نیار باشه درستش میکنم 😂

البته گاهی وقتا هم درستش نمیکنه و شده حتی دو سه بار سر یه موضوع بحث کردیم یا چندین بار حرف زدم و تذکر دادم البته بیشتر سر مسائل مالی چون الان دستش تنگه میگه خرج اضافی نتراش همین اول کاری

الانم باهاش قهرم 😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=336410219]چکار کردی ک اینجور شد[/QUOT 

آدم فهمیده ایی است ،از اول آشنایی ونامزدی از حرفاش متوجه می‌شدم احترام می‌گذاشت هم به خودم وخانوادم کلا از رفتارش نسبت به دیگران فهمیدم چجورشخصیتی داره 

وای چقدر رو مخی بود چه جور حلش کردی

خیلی دوران بدی بود 

کلید خونه رو از شوهرم گرفته بود بدون اجازم کابینت ساز آورده بود

کارت شوهرمو گرفته بود به انتخاب خودش واسم نشون گرفته بود 

شوهرم باهاش رودربایستی داشت هیچی بهش نمیگفت 

چون خیلی حرص میخوردم و هر رووووز با شوهرم دعوام میشد  دیگه شوهرم کم کم باهاش سرد شد 

پدر شوهرم بهش توپید که حق نداری توی کاراشون دخالت کنی 

اينجوری شد که آروم آروم پاش قطع شد از زندگیمون 

وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️
فعلا ک اینجای زندگی دلم گزفته 

یک نکته مهم توی زندگی زناشویی اینه که هیچ وقت بد خانواده شوهر رو پیش همسرتون نگید حتی اگه رفتار خاصی ازشون دیدید،همون طور که خودش روقبول دارید به خانوادش هم نگاه کنید مردها از زنی که خودش رو دست کم بگیره وغر بزنه خوششون نمیاد ،به یک مرد اجازه فکر بدید اونا رو تحت فشار قرار ندید چون مردها تک بعدی فکر میکنن بایدموضوعی رو حل کنن بعد سراغ مسئله بعد میرن