2777
2789
عنوان

فکر نمیکردم زندگیم اینجوری بشه ..

575 بازدید | 55 پست

ناشکری نمیکنم دنبال طلاق و خیانت هم نیستم 

بخاطر بچه هام .. ولی یازده ساله که این زندگی زندگی نشد .. ۵ ساله که جدا میخوابیم (نیازش رو برطرف میکنم ولی خودم میل جنسیم به زیر صفر رسیده به جوری که به هیچ جنس مذکری واکنش خاصی ندارم )

زن و شوهرای اطرافم رو که میبینم عاشقانه دارن زندگی میکنن تعجب میکنم با خودم میگم یعنی مگه میشه شوهر رو انقد دوست داشت 

ببینید کارم به کجا کشیده ..

همش سعی میکنم نقش بازی کنم و نقاب بزنم که آره منم زندگیم خوبه .. شوهرم برام مهمه .. اما حقیقتا خسته شدم 

سخته متاهل باشی ولی مجردی زندگی کنی ..

بعد هیشکی ندونه بس که ادای آدم های قوی رو دراوردی

من انقد تظاهر کردم همه چی خوبه که شوهرمم باورش شده فقط فکر اینه که نیاز خودش رفع بشه بنظرم حتی به ذهنشم نمیاد ک من ناراحت باشم از این وضعیت ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اصلی شما رابطه هست یا از چیزهای دیگه دلگیرید که رابطه با لذتی ندارید 

مشاور رو امتحان کردید؟افسردگی ندارید خدایی نکرده؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

چرا باهاش صحبت نمیکنی؟  برای خودت سرگرمی درست کن. روی سلامتیت تمرکز کن. پیاده روی کن. پر انرژی باش. تغییر کن. اونم تغییر میکنه. 

برای زندگیت ایه الکرسی خوندم❤

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
خوب بگو بهش خرف بزن باهاش

اثری نداره ... انقد گفتم به روش های مختلف ..میگه چی کم داری .. ناشکری .. من عوض نمیشم .. در رابطه با رابطه جنسی هم میگه من هر کار کنم تو سردی و دلت نمیخواد .. در صورتی که چون جدا میخوابه من سرد شدم 

برا این جدا خوابیدن هم هزار بهونه اورده حاضر بین در و دیوار و کمد بخوابه ولی رو تخت نخوابه !!!

چرا باهاش صحبت نمیکنی؟  برای خودت سرگرمی درست کن. روی سلامتیت تمرکز کن. پیاده روی کن. پر انرژی ...

ممنون عزیزم 

خودمو خیلی مشغول میکنم ولی آدمه دیگه یهو به سرش میزنه چرا زندگیش شبیه بقیه نیست .. 

ممنون عزیزم  خودمو خیلی مشغول میکنم ولی آدمه دیگه یهو به سرش میزنه چرا زندگیش شبیه بقیه نیست . ...

تو تغییر کن. اوایل سخته اما کم کم میاد سمتت . اونم تغییر میکنه بهت قول میدم

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
مشکل اصلی شما رابطه هست یا از چیزهای دیگه دلگیرید که رابطه با لذتی ندارید  مشاور رو امتحان کرد ...

نه خیلی رابطه برام مهم نیست دیگه .. کلا شوهرم از اون آدماست که بیرون از خونه احترامی به زنش نمیزاره چون میترسه زن ذلیل خطاب بشه و یه سری اخلاقات داره که خیلی خیلی باهاش دربارشون حرف زدم 

ولی تغییر نمیده خودشو هر چی که میگم 

مشاوره هم رفتیم ولی ادامه ندادیم ..

تو تغییر کن. اوایل سخته اما کم کم میاد سمتت . اونم تغییر میکنه بهت قول میدم

آخه چه مدل تغییری کنم .. روم به دیوار خواهر از رابطه که هر وقت خواسته گفتم چشم 

کارشو کرده رفته (چقد که خورد میشم ولی به رو نمیارم چون میکوبه تو سرم )

آشپزی و رسیدگی بچه ها و ارتباط با خانواده اش که براهه 

اون مشکلی نداره 

نه خیلی رابطه برام مهم نیست دیگه .. کلا شوهرم از اون آدماست که بیرون از خونه احترامی به زنش نمیزاره ...

نمیدونم این اخلاقیات شوهرت چی هستن 

اما گاهی باید بجای تغییر بپذبریم و کنار بیایم و کمتر سخت بگیریم 

شوهر شما از اول ازدواج حتما یه نکات مثبتی داشته رو اونا زوم کن و از همونا لذت ببر و برا خودت قشنگ جلوه بده تا دوباره از شوهرت خوشت بیاد 

اخه تو حق زندگی داری حق عاشقی داری .

گذشته رو فراموش کن حساسیتهاتو کم کن دوباره اتیش به پا کن 

بعد میبینی که میلت هم برگشته 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی