2777
2789
عنوان

متاهلا بیان توروخدا😭😭😭😭😭

317 بازدید | 19 پست

تو عقدم 

شوهرم ادم خوبیه مهربون واقعا دوسم داره ولی خب واقن هوش اقتصادی نداره بابام میگه باهاش بمونی بدبخت میشی نمیتونه خودشو بالا بکشه جداشو ازش خواستمم باهاش ازدواج کنم گفت این پسرخوبیه ولی اینده نداری باهاش بابام خیلی ادم فهمیده و دنیا دیده ایه بخدا هرچی گفته تاالان درست ازاب درومده میترسم بمونم اینده حرفای بابام درست ازاب دربیاد😭😭😭😭😭😭 دقیقا تواین مدتی ام که عقد بودیم ازنظر مالی هیج پیشرفتی نکرده  دارم روانی میشم بخدا😭😭💞💞

شوهر منم از لحاظ اقتصادی ضعیفه تقصیر جامعه است اقتصاد پیچیده ای است

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ جز این آدم خوبیه خب کنترل دخل وخرج و اقتصاد و پول خونرو بگیر دستت از بابات برای پیشرفت کمک بگیر 

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

تو عقد میگه جدا شو 🙄🙄🙄🙄🙄

بابات ک انقد زرنگ و باهوشه ی دانادشم یاد بده 

خدای من چقد راحت از طلاق حرف میزنید 

فکردی خواستی دوباره ازدواج کنی اگه خواستگارت ماسید چا جدا شدی چز بگی؟؟ جواب میدی چون از لحاظ مالی پیشرفت تداست؟؟؟!!! طرف همونجا استپ میزنه و برمیگرده 

🤍