2777
2789

سلام من یه دختر هفت ماه ونیمه دارم شیر خودمو میدم تو این مدت شیش کیلو از وزن قبل از بارداری هم کم کردم چی کار کنم یکم چاق بشم خواهش میکنم هر راهکاری دارین بگین

برای حامله شدن همه مامانای منتظر یه صلوات بفرستید مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تیرویید ت رو چک کن. اگر مشکل نداشت  هورمونهای زنانه  چک کن  و اگر بازم مشکلی نبود  سیستمت در بعد از بارداری همینطوریه و بعد از  یکسالگی بچه ات  پر میشه بدنت اگرم شیر خودتو الان میدی طبیعی ه کم شدن وزنت. 

حالا کو تا دوسال بشه دیگه این قدر لاغر شدم دارم خجالت میکشم مردم فکر میکنن من تو خونه هیچی نمیخورم

حالا کو تا دوسال بشه دیگه این قدر لاغر شدم دارم خجالت میکشم مردم فکر میکنن من تو خونه هیچی نمیخورم

خوب ٦ماهه بشه غذا كمكي هم ميخوره آخه الان مثله بارداري مصرف دارو براتون ممنوعه

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

موقع شیردهی مایعات زیاد باید بخوری مخصوصا آبمیوه ها

این کمک میکنه کمتر وزن کم کنی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
چقد خوب ٨كيلو من باردارم تاحالا١٤كيلو اضافه كردم 😐

اصلا نگران اضافه وزنت نباش عزیزم ای کاش منم خیلی زیاد میشدم من ترسیدم بعدا کم نشه به خاطر همون تو حاملگی خیلی مراعات میکردم وزنم خیلی بالا نره

منم تو بارداری۶۵ شده بودم وزن قبلم ۵۰ بود 

الان که دخترم  شده ٩ ماهه شدم ۴٨  

خیلیییی ناراحتم تازه دخترم شیرخشکیه و برنامه غذاییمم بهم ریخته یا هر وعده دیر غذا میخورم یا تند تند که به دخترم برسم یا کم میخورم جمع میکنم اهل هله هوله میوه اینام نیستم خیلی هنر کنم بتونم ناهار و شامب خورم تازه صبحانه اصلا نمیتونم بخورم. چیکار کنم چی بخورم یکم اضافه بشه وزنم

اصلا نگران اضافه وزنت نباش عزیزم ای کاش منم خیلی زیاد میشدم من ترسیدم بعدا کم نشه به خاطر همون تو حا ...

من مشكلي ندارم اضافه كنم چون ميدونم بعد زايمان كم ميشه

ولي همش دكترم ميترسونتم ميگه احتمال خفگي بچه هس ..يا اگه اينجوري اضافه كني بايد بستريت كنم و اين حرفا