2777
2789

لطفا هرکسی رهنمایی کنه و نظرشو بده برات تایپ میکنم 

من 21سالمه ی پسر دارم و با مادر شوهرمو مامانبزرگ شوهرم طبقه پایین زندگی میکنم ی اتاق دارم و جاریم 5تا بچه داره 32سالشع طبقه بالاست

و با اینکه خاهر جاریم میشه زندایی من و دختر داییم ک خواهر زاده جاریمه عروس خالمه 😂 امیدوارم قاطی نکید

آقا اونجا با خواهرش هر کاری میکنن اینها میان جلو من میگن ک خواهرمو خواهر شوهراش جادو کردن ک یکی از خاعرشوهرش مامانه منه

و اینکه هر کصشعری میشه اینها صد تا دروغ میبافن و فلسفه درست میکنن ابرو منو بردن 

بعدم بچم و بچهای جاریم دعوا میکنن ک اونا خانوادگی میریزن سر بچم از مامان جاریم و خدشو دخترا جاریم ک فلانی گوه خورده تورو زده لوسه اشغال و ... پسر منو میگن

ولی من هیچی نمیگم فقط گذاشتم برای اون بالایی ک الله با خودشون درگیرشون کنه چون با کاراشون بد جور دلمو شکستن

بعدم چن ساعت پیش برادر شوهرم ک شوهر همون جاری خاکبرسرم میشه اومده میگه من مجبورم راه و جدا کنم یا برم ی خونه دیگه برا خودم پیدا کنم از دست این زنها ک فردا روزی من و داداشم و از هم ناراحت نکنن و نمی‌دونم همه خودیا حسود هستن و غریبه ها بهترن و .... حالا نمیدونم چ دروغهایی ب شوهرش گفتع عوضی 

اگه چ خدش چ بچه‌اش بیان پایین من حتی از اتاقم نمیرم بیرون ک ریخت اشغالشو نبینم خدا لعنتش کنه

سر اینکه دیشب عمم یا همون مامان جاریم اینجا اومده نفرین می‌کنه ک دامادمو دختراشو جادو کردن و اه و نفرین میکنع و حالا دامادش دایی منه میگن نوه هامو جادو کردن بختشونو بستن نوه اش یکی 16سالشع یکی14 منظورشونم اینه ک مامانم جادو کردع برادر زادهاشو منم از بس ناراحت شدمو اومدن تو خونه ما بد دعایی و نفرین صب خونریزی کردم 26هفته حاملم هستم

حالا بهم بگین من چیکار کنم خسته شدم از دستشون هر روز هرزو ی داستان

حالا باز نمی‌دونم ب شوعرش چی گفته و شوهرش چی فک میکنه راجب من ولی من فق اون بالا سریو دارم هیچوقتم هییچیو ب شوهرم نگفتم

شوهر بی پروامم نمیگع خونه بگیره ی جایی دیگه بریم دیگه مردم بخدا خستم کردن 

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نادیده بگیر قطع رابطه کن آرامشت بیشترمیشه

یعنی چی مامان جاریم میاد اینجا میشینه نفرین می‌کنه و عقدشو اینجا میاد خالی میکنع ولی من حتی از اتاقم بیرون نمیرم اون نشته تو حال ولی خب صداشو ک میشنوم

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
خوب عزیزم ازدواج فامیلی که میگن بده بخاطر همینا هست من درک نمیکنم چطور هنوز این مدلی مردم ازدواج می ...

چ مدلی خب من برام اصلا مهم نیست کی چی میگه ولی کاش هیچوقت نمیدیدمشون و حرفاشون نمیشنیدم

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
تا آخر حال نداشتم بخونم ولی اره همه رابطه خوب حتی با خانواده خودتم طبقه بالا باشه دعوات میشه چه برسه ...

ن خب اون اومد اینجا گفت ک‌من بشنوم یعنی نمیدونم چ‌دروغایی بافتع ک اون فک کرده من بچهاشو میزنم یا دعواشون میکنم

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
نمیتونی نادیده اش بگیری؟

من میگم حتی بیادم نمیرم بیرون از اتاقم ولی اونها میان اینجا عقدهاشونو خالی میکنن ک من بشنوم

مگه میزارن ک ارامش داشته باشی

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
ن خب اون اومد اینجا گفت ک‌من بشنوم یعنی نمیدونم چ‌دروغایی بافتع ک اون فک کرده من بچهاشو میزنم یا دعو ...

اهمیت نده به درک هر فکری میخواد بکنه از اولم اشتباه کردی نزدیک خانواده شوهر خونه گرفتی 

به خدا من با داداش خودم بحثم میشه اعصابم خرد میشه غریبه که بدتر